سلام دوستان میخوام واسه تک تکتون سوره ی یوسف رو واسه ی اینکه خدا چراغ خونتون رو روشن کنه بخونم چون شنیدم میگن خوندن سوره ی یوسف خیلی حاجت میده .بسم الله هر کی منو لایق میدونه که سوره رو واسش بخونم اسمشو واسم بنویسه.انشا...که همتون به زودیه زود نی نی بیاد تو دلتون و خدا تا نی نی تون بیاد تو بغلتون نگه دار خودشو مامانش باشه
سلام عزیزم...خدا ازت قبول کنه...منم نینی میخوام دارم تو حسرتش میسوزم..برام دعا کن که خیلی محتاجم
با دل مهربونتون برای سلامتی نی نی هستی..باران..نفس.سپید.ترانه والی مامان کوروش.پریسا.ونوس.وترنج ونگار جون.ریحانه.صلوات بفرستید...برای حاجت ماری63.فاطمه بانو.نسترن.یاس.هستیا.مامان.پویان.سارینا.ماندانا.میم.غزال.سمیرا.سنا.ella.ویدا.میشا.باران.پریسا2.زری.مامان اینده.مونس.شراره..سنا.لیلی.مهسا.یاسمین..مامان اینده.ملیسا.الیزه.نی نی وبقیه حاجتمندان هم صلوات بفرستید...یا حضرت علی اصغر
سلام فاطمه خانومی خیلی کار قشنگی میکنی ممنون میشم برای منم بخونید البته به نیت این دوستم نی نی که الان از من بیشتر تو اولویته..... ایشالا همه حاجت روا بشن....
آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .
سلام فاطمه جون ممنون برا این همه مهربونیت. ایشاله حاجت روا بشی و همه و بعد من
خدایا حکمتتو شکر. میدونم دوستمون داری پس ندادنهات رو میزارم رو حساب دوست داشتنت و به دل نمیگیرم تو هم دلامونو دریا کن که یه وقت گله نکنیم. الهی به امید تو
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش
سلام فاطمه جون . ایشاله حاجت روا بشی و خدا حاجت شما و همه دوستان و من رو هم بده و همکی امسال مامان بشیم ، تو را خدا برا من هم دعا کنید ، خیلی وقت هست منتظرم ،
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را
و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند
پس به تدبیرش اعتماد کن
به حکمتش دل بسپار
به او توکل کن
و به سمت او قدمی بردار