2777
2789

همسرم از کارش راضی نیست میخاد تغییرش بده میخاستم ببینم هیچکدومتون نمیدونین کدوم شرکت خوبه برای کار رسیدگیشونو حقوقش اینا که نیرو بخوان و اذیت نکنن توی استخدام خودش توی بخش تولید یه شرکت آلومینیوم هستش مدرکش دیپلمه اما امسال میخاد غیرحضوری ادامه بده 

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...

بگردم

دلم برات سوخت اومدم 😂🥲

ولی متاسفانه در رابطه با این موضوع سر رشته ندارم 

شرمنده عزیزم 

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم دلم برات سوخت اومدم 😂🥲 ولی متاسفانه در رابطه با این موضوع سر رشته ندارم  شرمنده عزیز ...

ن دگ‌سوالامو ک انقد جواب نمیدن خودم به جواب میرسم الان برام سوال پیش امد چرا کسی جواب منو نمی‌ده 😂

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
والا ابجی اینروزا هیچکس از هیچچچی راضی نیست ،من خودم سر از همه کار در میارو وانجام میدم ولی اوضاع خر ...

هعی چ کنیم بجز تحمل

ن دگ‌سوالامو ک انقد جواب نمیدن خودم به جواب میرسم الان برام سوال پیش امد چرا کسی جواب منو نمی‌ده 😂

انقد ماشالا تاپیکا زیاده ادم وقت نمیکنه همه رو چک کنه 

مگر این ک موضوت وسوسه برانگیز باشه 😂

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
در ضمن بفرستش تا ادامه تحصیل بده که لازمش میشه

خودش بخاطر سربازی نتونست بره وگرنه قصدش و داره حتما میخاد ادامه بده 

انقد ماشالا تاپیکا زیاده ادم وقت نمیکنه همه رو چک کنه  مگر این ک موضوت وسوسه برانگیز باشه 😂

از این ب بعد عنوانمو وسوسه انگیز میزنم تا همه بیان داخل حداقل دیدن عنوان با موضوع فرق دارع ی فخش بدن برن دلم خوش شه 😂😂

از این ب بعد عنوانمو وسوسه انگیز میزنم تا همه بیان داخل حداقل دیدن عنوان با موضوع فرق دارع ی فخش بدن ...

🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

از فردا تاپیکای عجیب غریب دیدین نگران نشید

از فردا تاپیکای عجیب غریب دیدین نگران نشید

من در جریانم خوشبختانه😜