سلام ب همگی وقتتون بخیر عزیزان سال نوهمتون مبارک سال خوبی باشه براتون بچه ها دوستم با همسرش چند روز اومده خونمون بعد همسرم پیش اونا اصلا احترامم نداره همش غیبتم میکنه پیش دوستم غیبت خودم خانوادمو ولی با دوستم رودوایسی دارم روم نمیشه بهش چیزی بگم چون تو خونمون دوستمم همش ازخودش خانوادش تعریف میکنه من پیش شوهرم خوار کرده چکار کنم
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا اصلا دوستت رو راه میدی خونتون؟ اونم چند روزدیگه اصلااا اجازه نده بیاد خونتون کم کم فراموش بشه ای ...
از راه دور اومدن دلم نمیاد مثلا میگه خانواده شون خسیسن خانوادش خوب نیست از این حرفها من پدرم برام همه چی میخره طلا اینا میخره از این حرفها بعد بقران من خبر دارم دروغ میگه همش نمیدونم چرا پیش همسرم اینجوری میکنه
دلت هیچ وقت برای کسی بیخود نسوزه یدفه جلو شوهرت حرفی زد اصلا نترس بگو عزیزم تو که همش میگی با ...
اره همین اصلا نون نمک حالیش نیست من همش سرپام دورتون میچرخم چه کاریه میکنم ولی مقصر همسر خودم که اول همسرم شروع کرداونم سواستفاده کرد خواست پیش شوهرش خودشو نشنون بده یعنی خانواده من خوبن خانواده این خوب نیستن بیشتر برا خودش سواستفاده میکرد ولی مقصر همسر خودمه که احازه داده