2777
2789
عنوان

پسر ۴ ساله ک هرچی میگم گوش نمیده ...

392 بازدید | 33 پست

۴ سالشه 

صدای تی وی رو میزاره رو ۱۰۰ میگم نکن 

گوش نمیده ک بدتر میکنه 

ماشین هاشو رو پارکت میکشه 

همسایه پایینی بنده خدا قبلن گف صداش میاد پایین 

میگم نکن  بدتر میکنه 

هرچی ام میگم  فقط بلده گریه کنه 

بیشتر از گریه هاش  متنفرمم 

ازش بدم میاد دیگه 😒😒😒

نمیدونم چیکار کنم نمیتونم کنترلش کنم

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اس دیگه چه انتظاری داری ببرش بیرون انرژیشو تخلیه کنه بچه های ما تو آپارتمان زندانی شدن با گوشی یا تبلت واسش کارتون بزار سرش گرم شه رو پارکت پتو بنداز رو اون بشینه بازی کنه صداش کمتر بره پایین

لجباز بارش آوردی فکن بکن نکن زیاد بهش کردی از اول

مخصوصا جایی میریم مهمونی 

اصلن  یه رفتاری میکنه بهشم چیزی بگم قیامت میکنه 

هی میوه و شیرینی  برمیداره  بزور میده  بقیه بخورن  اگه نخورن  گریه میکنه 

متنفرم از گریه هاش 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
دختر منم ۳ سالشه خیلی لجباز شده  من نوزاد ۱۷ روزه هم دارم😐 الان سرم داره منفجر میشه از درد😑

منم دختر ۴ ماهه دارم خیلی عصبی ام