2777
2789
عنوان

پسر ۴ ساله ک هرچی میگم گوش نمیده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راز موفقیتت چی بوده؟

تا دو سالگی اصلاااااا بهش گیر ندادم هیچیییی هر گندی خواسته زده الان همه چی عادی شده براش روان شناسا میگن اصلا تا دو سال تربیت نکنید هیچییی فقط مواظب بچه باشید چیزیش نشه 

باهاش لج نکردم حتی یه سری کلی ارد ریختم رو میز باهم بازی کردیم 🤣🤣🤣

اصلااااا دعواش نکردم خیلی کم پیش اومد یکم داد بژنم سرش و تمام 

پسر من خیلیییییی شیطونه خیلیییییی یعنی دو ساعت پیش کسی باشه صداش در میاد ولی الان اروم شده لجباز نیست اصلا 

مار بد کنه معذرت خواهی میکنه 

خودش لباسش رو نیذاره تو کشو 

حتی میاد آشپز خونه به من کمک لفت میده ها ولی نیگن یاد بگیره منم سخت گیر نیستم مثلا یه بار قندونو شکوند دوستم خونم بود

بهش گفتم فدای سرت مامان اشکال نداره بغلشم کردم ولی خودش فهمید ناراخت شدم گفت ببخشید مامان 

راز موفقیتت چی بوده؟

کلا کتاب روانشناسی زیاد خوندم 

میدونی بچه ها هرچی منعشون کنی بد ترن مثلا من شیشه سر میکشم گاهی خونه پسرم میگه مامان لیوان بده چون اینکه از شیشه بخوره براش انقدر عادی شده ک زده شده الان لیوان دوست داره