2777
2789
عنوان

پسر ۴ ساله ک هرچی میگم گوش نمیده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 33 پست
من دوس دارم بچهای بعد از ۲ سال رو ببندم به درخت با شلاق بیفتم به جونشون

بیا این پسر روهم ببر 

ارامشو ازم گرفته

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم سه سال و نیمشه جدیدا خیلی لج میکنه خیلی خیلی با ادب بود ب حرفم گوش میداد ولی دیروز پاشو میذاشت رو سفره هر چی میگفتم کار بدیه نکن بدتر میکرد خیلی عصبی شدم ولی فهمیدم راهش این نیس بهش بگم نکن وقتی گوش نمیده فقط باید از کاری ک داره میکنه حواسشو پرت کنی ب ی بازی یا چیزی 

دختر منم ۳ سالشه خیلی لجباز شده  من نوزاد ۱۷ روزه هم دارم😐 الان سرم داره منفجر میشه از درد😑

وااای واقعا سخته منم دخترم سه سال و نیمشه، نوزاد بیس روزه دارم روزی س ساعتم نمیخابم 

دختر منم سه سال و نیمشه جدیدا خیلی لج میکنه خیلی خیلی با ادب بود ب حرفم گوش میداد ولی دیروز پاشو میذ ...

اره درسته 

اینم از این رو ب اون رو شده اصلن 

از شر اون جایی نمیرم 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
اره درسته  اینم از این رو ب اون رو شده اصلن  از شر اون جایی نمیرم

باهاش بازی کن و تو بازی کردن رفتار بدو خوبو بهش یاد بده اداب مهمونی رفتنو و کلا رفتارای اشتباهی ک داره

وگرنه با توضیح دادن مستقیم و نکن و بده و بشین اصن درست بشو نیستن 

🤦‍♀️ خدا به دادمون برسه  دخترت ارومه؟ خوابش خوبه؟ اوایلش خوابش چطور بود؟

اره دخترم ارومه 

خوابش سبکه روزا  پسرم سر و صدا میکنه بیدار میشه 

اوایل یکم نارومی میکرد از ۲۰ روزگیش تا ۴۰ روز 

بعدش خوب شد دیگع

من دوس دارم بچهای بعد از ۲ سال رو ببندم به درخت با شلاق بیفتم به جونشون

من پسرم دو سال و خورده ای سالشه انقدر آقا و مودب مهمان میاد اصلا نمیذاره بچه ها ش اسباب بازی از اتاق بیرون بیارن تازه تو کار خونه هم کمکم هست 

اره دخترم ارومه  خوابش سبکه روزا  پسرم سر و صدا میکنه بیدار میشه  اوایل یکم نارومی ...

دختر منم میاد کنار خواهرش داد میزنه سلام هانا خوبی😑 اونم بیدار میشه🤦‍♀️

😆😆😆
دختر منم میاد کنار خواهرش داد میزنه سلام هانا خوبی😑 اونم بیدار میشه🤦‍♀️

من خیلی خستم از این شرایط 😞

من پسرم دو سال و خورده ای سالشه انقدر آقا و مودب مهمان میاد اصلا نمیذاره بچه ها ش اسباب بازی از اتاق ...

بعد ۳ سالگی دیونه میشن 

پسر منم تا ۳ خوب بود حرف گوش کن 

کم کم عوض شد الانکه ۴ سالشه دیگه غیر قابل  کنترل وحشی شده

شوهرت کمکت میکنه؟

با پسرم بیشتر وقت میگذرونه 

همینم بدعاتش کرده هرچی میگه باباش گوش میده