2777
2789
عنوان

تو رو خدا ظلم نکنید مخصوصا ب روزه دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 85 پست

پيشنهاد ميكنم قهر بري

مرگ يكبار شيون هم يكبار

يا شوهرت خونه مستقل برات اجاره ميكنه نوبتي نگرش ميدارين يا هم همه بچه هاش موظف ميشن براش پرستار بگيرن

ولي تا عمر داري از اون پير زن خلاص ميشي

بخدانقدربهم گفته بودن توآنومالی که گفتن پسرشب وروزم گریه بود همش باخدادعواداشتم 

ولش ‌‌کن بابا الان زمونه عوض شده دخترا هم مثل پسرا از صب تا شب کار میکنن میرن خارج از کشور زندگی میکنن کی وقت داره به مادرش برسه همیشه دعا کن خدا اینقد بهت سلامتی بده که همه کاراتو تا آخر عمر خودت انجام بدی...والا مامان من با داشتن ۳تا دختر همیشه افسرده اس چون اینقدر درگیر مشکلات بودیم که فقط غصمون به مامانمون رسیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک چیزی رو نمیگی به نظرم استارتر! 

یا خونه مادرشوهرت زندگی میکنی یا پولی بهتون داده...وگرنه دلیلی نیست اینجوری مجبور به نگهداریش باشید وقتی چند تا پسر دیگه هم داره...

مگر به دلیل مهربونی زیاد نسبت بهش که اون رو هم ندارید خودت و شوهرت و ازش گلایه مند هستید! یک قطعه پازل درست نیست

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
همش میگم کاش خدا زبونشو ازش میگرفت

این آرزوها دیگه درست نیست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یک چیزی رو نمیگی به نظرم استارتر!  یا خونه مادرشوهرت زندگی میکنی یا پولی بهتون داده...وگرنه دل ...

ن عزیزم ما ن پولی گرفتیم زیادترازبقیه ن چیزدیگه اینکه شوهرم خیلی مسلمونه و خیلی چیزارو عیب میدونست و میکفت توقران نگهداری از پدرومادر سفارش شده بعد چندوقت گفت نمیدونم حکمتش چیه ک اینقدردارم اذیت میشم الانم ن راه پیش داریم ن پس انشا..ب همچین روزایی گرفتارنشی ک ن راه پیش داشته باشی ن پس

ن عزیزم ما ن پولی گرفتیم زیادترازبقیه ن چیزدیگه اینکه شوهرم خیلی مسلمونه و خیلی چیزارو عیب میدونست و ...

الان یعنی چی که زیر پوستی فاز نفرین برداشتی؟!

من حرفی نزدم فقط برداشتم رو گفتم...

ضمن اینکه اگر دلت رو خنک میکنه بهت بگم که بیست و چند ساله ما به وضعیتی دچاریم که نه راه پیش داریم و نه پس... هر کسی درد خودش رو داره...

اتفاقا من چنین شرایطی رو به نوع دیگری تجربه کردم.

الان یعنی چی که زیر پوستی فاز نفرین برداشتی؟! من حرفی نزدم فقط برداشتم رو گفتم... ضمن اینکه اگر دل ...

ن عزیزم خدای نکرده نفرین چیه 

من کی باشم ک بخام قضاوت کنم 

انشا..حاجت روابشیدو مشکلتون حل بشه 

اسی عصرا ساعت ۵ونیم شبکه ۴ رو باز کن مادرشوهرتم بگو بیاد پیشت برنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کنین ...

من همین کار کردم پاسال مادرشوهرم یکم که گوش میداد میگفت خفه شین پدرسگای دروغگو واونقدحرف وچرتپرت میگفت نمیزاشت منم گوش کنم کسی که ظالمه این چیزا توکتش نمیره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!