2777
2789
عنوان

اینجا کلاهبرداری آزاده + عکس...

2249 بازدید | 66 پست

نمی‌دونم اسم کمدا را شنیدید یا نه؟ کمدا برنامه‌ای که لباس دست دوم خرید و فروش می‌کنند خانم‌ها. البته من فقط لباس‌هام را برای فروش گذاشتم و اصلا خودم اهل دست دوم نیستم. تازه این برنامه را نصب کردم و یه مانتو فروختم. حالا کلی داستان پیش اومد. هستید بقیه را بگم؟

بل بل بل

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هستیم فقط قطره چکونی نگیا عزیزم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

مانتو را کسی خواست و منم فروختم با پست خودم ارسال کردم. کمدا پول را از اون گرفت و نگه داشت تا زمانی که لباس به دست اون رسید پول را به حساب من بزنه. من گفته بودم هزینه پست چهل. سی و دو را به دفتر پست دادم. البته سایت زده بود هجده. خریدار اومد گفت چرا سایت اینقدر زده گفتم اطلاعی ندارم ولی از من سی و دو گرفته و اسکرین پیام پستی را دادم. به دستش رسید و گفتم اطلاع بده به دستت رسیده ولی گفت از هزینه پست هشت تومن مونده یا اونو بده یا لباس را مرجوع می‌کنم. چون تهدید کرد گفتم این کار را نمی‌کنم. رفته برای مرجوع اقدام کرده و کمدا پذیرفته‌. میگم عیب لباس چی بوده بگید خودمم بدونم اصلا جواب نمیدن و فقط میگه هزینه رفت و برگشت لباس با خودت. الان عکسش را میذارم کاملا نو هست. خودتون قضاوت کنید چرا هیچ کسی به کار اینا نظارت نداره. سه روز مهلت مرجوع میدن مگه خریدار کور روز اول عیب لباس را ببینه که سه روز دستش باشه بپوشه خرابش کنه و مرجوع؟

گذاشتی لایکم کن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بگو دیگه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️