2777
2789
عنوان

تاپیک اون خانمی که پدرش به کوردا نمی دادتش😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 73 پست
عزیزم دیگه اینجوریام ک میگی نیس همه جا خوب و بد داره من خودم توو خانواده ی کوردم والا نه یه ذره غی ...

همه جا خوب و بد داره فداتشم همه جا مرد باغیرت و شریف پیدا میشه مرد بی غیرت و بی شرف هم پیدا میشه اما من حقیقتا یکمی ازشون میترسم 

هر چرت و پرتی و که سینما میسازه نه مستنده و نه ارزش دیدن داره وای بحال اینکه ادم باور کنه 

مستند بود حتی پلیس هایی که تو انگلیس بودن مصاحبه کرده بودن اصلا همونا از عذاب وجدانشون اومده بودن دنبال قاتلا حالا ببینیدش بد نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه اینجوریام ک میگی نیس همه جا خوب و بد داره من خودم توو خانواده ی کوردم والا نه یه ذره غی ...

ببین عزیزم بحث شما کاملا جداست شما با خانواده همسرت مشکل داری که روزی هزارتا تاپیک اینجا زده میشه مشکل تقریبا همه ست نباید اینو به این ربط بدی که کل اون قومیت بدردنخورن شاید شما انتخابشون نبودی باهم مشکل دارید ربطی به قومیت نداره بگی همه اینجورین 

میدونم قطعا قوم های دیگه هم ویژگی هایی دارن که خیلیی خوبه اما من کورد های اصیل زیاد میشناسم و تمام ویژگی هایی رو که گفتم واقعااا دارن نه که جو بدم 

ببین عزیزم بحث شما کاملا جداست شما با خانواده همسرت مشکل داری که روزی هزارتا تاپیک اینجا زده میشه مش ...

نه فدات شم من ک کلا تهران زندگی میکنم چن سال یبارم نمیبینمشون...ولی خیلی خودخواه و خود برتر بین هستن خانواده همسرم حتی فامیلاش...ولی خب یه غریبه ک نسبتی باهاشون نداره بره خونشون یا ازشون کمک بخواد حتی جونشونم براش میدن..غریب پرستن

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
من نه به خاطر اینک خودم کوردم چنین حرفی بزنم،اصلا ،بخدا بین هیچ قومی برتری قائل نیستم ولی بعضیا لیاق ...

اره واقعا من برای همه قوم ها احترام قائلم اما واقعا نمیدونم چرا آنقدر از کورد ها بد میگن به خدا اینجوریم نیست اگر با یه خانواده درست و حسابی و اصیل کورد ازدواج کنی به خدا که عالین مرد سالار هستن ولی برای زنشون عزت و احترام قائلن ،آدم های دست و دلبازین و برای خانواده کم نمیزارن،با اینکه جدی هستن اما درونشون خیلی مهربونه....همه از روی ظاهرشون قضاوت میکنن چون ۸۰./.جدی و اخمو هستن اما واقعا توی بیرون از خونه اینطورین پیش زن و بچه شون که اینطوری نیستن نمیدونم واقعا آدم هر چی بگه فقط اعصاب خودشو خورد میکنه ولی واقعا ناراحت میشم آنقدر بقیه نسبت به کورد ها جبهه میگیرن و میترسن....

همه جا خوب و بد داره فداتشم همه جا مرد باغیرت و شریف پیدا میشه مرد بی غیرت و بی شرف هم پیدا میشه اما ...

ببخشید قصد توهین ندارم واقعا برام سواله چرا میترسید؟چیزی دیدید ازشون؟رفتار بدی؟حرفی؟...اخه برای چی باید آدم بترسه از یه قومی همه جا خوب و بد داره اگه یه نفر بد بوده دلیل نمیشه کل اون قوم بد باشن

ببخشید قصد توهین ندارم واقعا برام سواله چرا میترسید؟چیزی دیدید ازشون؟رفتار بدی؟حرفی؟...

نه اصلا من تاحالا باهاشون برخورد نداشتم عزیزم اما تو تلوزیون واینترنت و... دیدمشون حس میکنم یکم خشنن گاهیم از اطرافیانم میشنوم ک مثلا کردا خیلی حساسن بددلن یا مثلا شنیدم اگ دعوایی بینشون پیش بیاد چند نفر کشته میشن بین دعواهاشون😥

نه اصلا من تاحالا باهاشون برخورد نداشتم عزیزم اما تو تلوزیون واینترنت و... دیدمشون حس میکنم یکم خشنن ...

به خدا که اینطوری هم نیست من خودم کوردم آدم بعضی حرف هارو درمورد کورد ها میشنوه واقعا دلش میشکنه....اینکه میگید خشنن این ظاهرشونه چون همه مرد هاشون جدی ان اما درونشون واقعا مهربونه در مورد دعوا هم شما تا حالا شنیدید مثلا شمالی ها توی دعوا هم رو بکشن؟نه خب کورد ها هم یه قومن مثل بقیه چرا باید توی دعوا همو بکشن مگه چیه من نمیگم همه کورد ها خوب مطلقا و بدی ندارن نه همه جا خوب و بد داره اما اگر یه تعدادی بد بودن دلیل نمیشه همه بد باشن و مهم تر از همه اینکه خیلیی ها چون با یه خانواده اصیل و درست حسابی کورد ازدواج نکردن میگن خوب نیستن اگر تحقیق میکردن یه کم و با خانواده خیلی خوبی ازدواج میکردن هیچ وقت کورد های بدبخت آنقدر بدون هیچ اشتباه و گناهی بد دیده نمیشدن و کسی نمیترسید ازشون......

عزیزم بببین من عااااااشق کورد هام خیلی دوستتون دارما خیلییییی یعنی میمیرم برا کوردا ولی یه سریا می ...

من باز میگم کوردم اگه م*سلحن عده ای به خاطر ظلماییه که بهشون میشه و شما تا کورد نباشی نمی فهمی چی میگم ولی بازم از این م*سلح بودنشون برا دفاع استفاده می کنن نه ج*نگ و خشونت ما از خدامونه همه ی ایران یکپارچه باشه

خب‌فرهنگا‌متفاوته‌شاید واسه همون باباش قبول نکرده

اگه یاد بگیریم به فرهنگای خاص هم احترام بذاریم مشکلی پیش نمیاد اما مشکل ما اینه همه میخوان عقایدشون تحمیل کنن و می گیم کسی که عقیده ی مارو نداره غلطه