2777
2789
عنوان

تاپیک اون خانمی که پدرش به کوردا نمی دادتش😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 73 پست
به خدا که اینطوری هم نیست من خودم کوردم آدم بعضی حرف هارو درمورد کورد ها میشنوه واقعا دلش میشکن ...

عزیزدلم من واقعا قصد توهین نداشتم بخدا ک من از هرچی نژادپرستی وتعصب قومیه متنفرم واعتقاد دارم همه ما ایرانی هستیم و هیچ قومی به قوم دیگه ای برتری نداره آدم خوب و بد هم همه جا هست هیچ ربطی هم به قوم و شهر خاصی نداره به نظرم خوب و بدبودن یه نفر اول به ذات طرف و بعدم به تربیت خانوادگی اون شخص بستگی داره منم گفتم ک تاحالا با کردا معاشرت نکردم این چیزایی هم ک گفتم صرفا روحساب شنیده هام بوده ولاغیر 

ولی درکل اگ از حرفای من ناراحت شدی من عذر خواهی میکنم 🤍

پشت ماهم خیلی حرفا میزنن عزیزم هر جا میریم تا می‌فهمن اصفهانی هستیم میگن شما خسیسین وفلان درصورتی ک اصلا اینطوری نیس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر شما هم دیگه داری جو میدی من‌که ندیدم کسی کینه ای نسبت به کوردها داشته باشه  ما فارسیم ...

فارسا نه اونا هم در مقابل کوردا هم ترکا نرمترن اما کار منم جو دادن نیس من به عنوان یه جوون دلم می خواد کینه ها و طرز فکرای بی خود رو بندازیم دور و بی خود قضاوت نکنیم 

بیشتر تورکایی که با کوردا زندگی می کنن این جبهه هستش در اونا

من تاحالا با کردا برخورد نداشتم اما فکر میکنم انسان های باغیرت و مهربونی هستن ولی خیلی جاها خشن نشون ...

خب یه عده ای هستن با نشون دادن این مدلیه کورد ها نفع می برن چون می ترسن😏

عزیزدلم من واقعا قصد توهین نداشتم بخدا ک من از هرچی نژادپرستی وتعصب قومیه متنفرم واعتقاد دارم همه ما ...

نه عزیزم من اصلا ناراحت نشدم فقط این حرف هارو گفتم که شاید یه کم دیدت به کورد ها عوض بشه چون گفتی ازشون میترسم چون خودم کورد ام و بیشتر از هرکسی مرد های کورد رو میشناسم و اینکه گفتید شما اصفهانی هستید و میگن خسیسن اصلا اینطوری نیست آدم باید سعی کنه دیدش رو به یه قومی عوض کنه و صرفا از شنیده ها همه چیز رو باور نکنه من خودم چون چند تا اصفهانی میشناختم که خیلی بد بودن واقعا از ته دلم متنفر بودن از هر چی اصفهانیه به زور خانواده با کلی دعوا باهاشون رفتم اصفهان سفر بعدش که رفتم واقعا باورم نمیشد مردم یه قوم انقدررررر میتونن با شخصیت و با اصالت باشن و کلا دیدگاهم به اصفهانی ها عوض شو و تازه فهمیدم چقدر آدم های با فرهنگ و اصیلی هستن انشالله که شما هم یه بار با کورد های خیلی خوبی برخورد داشته باشی و مثل من که نظرم به اصفهانی هل عوض شد شما هم نظرت نسبت به کورد ها عوض بشه🥰🥰🌹🌹

ربطی نداره چون پدرش مخالفت کرده یعنی منظورش این بوده  کوردا بدن؟ نخیر هزار دلیل دیگ میتونه داشته باشه شاید دلش نمیخواسته دخترش از شمال بره کردستان زندگی کنه شاید تفاوت فرهنگی رو نمیخواسته یا شاید اصلا ب جز کورد بودنش دلیل دیگه ای هم داشته ولی دختر خانوم متوجه نشده 

الکی نیاین تاپیک بزنین و دنبال دعوا هم نگردین

نه عزیزم من اصلا ناراحت نشدم فقط این حرف هارو گفتم که شاید یه کم دیدت به کورد ها عوض بشه چون گفتی از ...

مرسی عزیزدلم شما لطف دارین ❤

باعث افتخارمه ک با کرد های باغیرت و اصیل معاشرت داشته باشم ایشالله این سعادت نصیبم بشه😍 

فارسا نه اونا هم در مقابل کوردا هم ترکا نرمترن اما کار منم جو دادن نیس من به عنوان یه جوون دلم می خو ...

خوب تو که نمیتونی آدمها رو عوض کنی توبهترین خودت باش و آدمها رو از روی شخصیت و رفتارشون قضاوت کن 

من تا حالا جز تعریفِ خوب چیزی از کوردها نشنیدم اگه کسی از روی تعصب حرفی زد با تفکراتش تنهاش بذار این آدمها اینقدر توی دنیای خودبرتربینی غرق شدن که کاری از دستت برنمیاد

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
ربطی نداره چون پدرش مخالفت کرده یعنی منظورش این بوده  کوردا بدن؟ نخیر هزار دلیل دیگ میتونه داشت ...

گفته دخترمو به کورد جماعت نمی دم نگفته راه دوره و اینا ولی باشه بی خیال ولش

خانما توجه فرمایید لطفا نظرات کاربرایی مثل ایشون رو عزیزم همه تو نوع خودشون یه چیز دیگه ن

😐😐😐😐دیوونه ای بابا مردم حرف نزنن که کردا ناراحت میشن بخاطر همین تعصب بیجاتون حتما بهتون دختر نمیدن (کردا مردم نجیب و خوبی هستن ولی من با این استاتر بیمار توهمی بودم)

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟
ربطی نداره چون پدرش مخالفت کرده یعنی منظورش این بوده  کوردا بدن؟ نخیر هزار دلیل دیگ میتونه داشت ...

دقیقا 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.