2777
2789
عنوان

تاپیک اون خانمی که پدرش به کوردا نمی دادتش😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه تصوری    من هیچ تصوری ندارم اصلا باهاشون برخوردی نداشتم تا حالا   ولی دوستم می رفت ...

اینا همش یه عده بیمار و روانی این حرفها رو درمیارن والا سالهاست همچین چیزی نشنیدیم لابد اون دوستتون خودش یه مشکلی داشته 

استارتر شما هم دیگه داری جو میدی من‌که ندیدم کسی کینه ای نسبت به کوردها داشته باشه 

ما فارسیم بابای منم بیشتر علاقه منده با یکی مثل خودمون وصلت کنیم برای دختر و پسراش همین تفکر رو داشت 

دلیلش هم اینه که میگه تفاوت فرهنگی کمتره و راحتتر کنار میان

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

کرد نیستم و اصلا هم کرد هارو نمیشناسم ولی اسمای کردی رو خیلی دوست دارم 

شاید اون خونواده از نظر اختلاف قومیتی و سلیقه و طبقاتی مخالف بوده 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
بیخیالشون ارزش ندارن منم کوردم ،اینجور اشخاصی خدا میبینه لیاقت ندارن تو یه خانواده کورد باشن

دقیقا خیلی ها لیاقتشو ندارن غیرت و مردونگی ،مهربونی و دست و دلبازی که مردای کرد دارن هیچ کس نداره

اینا همش یه عده بیمار و روانی این حرفها رو درمیارن والا سالهاست همچین چیزی نشنیدیم لابد اون دوستتون ...

نمی دونم اما اگه نمی ریزید سرم  باید بگم از وقتی مستند بناز و بنان رو دیدم  کلا از کورد ها می ترسم   میگن کینه شتری هستن بازم اینا همه دیده ها و شنیده ها هستن میگم که اصلا باهاشون برخوردی نداشتم در عمرم 

حالا با حرف یکی دو نفر ک نمیشه نتیجه کلی گرفت 

اتفاقا کورد ها خیلی آدمای با غیرت اهل عمل و مهمان نوازی ان

من خودم از سمت مادری کورد محسوب میشم و عاشق این اصالتم هستم و با هیچ قومیتی عوضش نمیکنم 

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ
دقیقا خیلی ها لیاقتتو ندارن غیرت و مردونگی ،مهربونی و دست و دلبازی که مردای کرد دارن هیچ کس نداره

عزیزم دیگه اینجوریام ک میگی نیس

همه جا خوب و بد داره

من خودم توو خانواده ی کوردم والا نه یه ذره غیرت ازشون دیدم نه مردونگی نه مهربونی

تازه به قول خودشون ازون کوردای اصیل هستن و بشدت اعتقاد دارن که نژاد برتر هستن

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

استاتراون تایپک ندیدم کسیم با یه قومیت دگه کینه نداره امافرهنگ هامتفاوته شایدبخاطرتفاوت فرهنگی نمیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمی دونم اما اگه نمی ریزید سرم  باید بگم از وقتی مستند بناز و بنان رو دیدم  کلا از کورد ها ...

هر چرت و پرتی و که سینما میسازه نه مستنده و نه ارزش دیدن داره وای بحال اینکه ادم باور کنه 

نمی دونم اما اگه نمی ریزید سرم  باید بگم از وقتی مستند بناز و بنان رو دیدم  کلا از کورد ها ...

اخلاق از فردی به فردی و شهر و جامعه ای نسبت به دیگری فرق میکنه یک چیز نباید به همه تعمیم داد خیلی چیزا تو خصلت های اخلاقی و رفتار و کردار موثر..!

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ
دقیقا خیلی ها لیاقتشو ندارن غیرت و مردونگی ،مهربونی و دست و دلبازی که مردای کرد دارن هیچ کس ندا ...

من نه به خاطر اینک خودم کوردم چنین حرفی بزنم،اصلا ،بخدا بین هیچ قومی برتری قائل نیستم ولی بعضیا لیاقت ندارن،الان قوم لر بلوچ کورد تا حدودی ب هم نزدیکن و گاهی پشتوانه کوردا هم بودن ولی بیشتر کسایی ک میان حرف الکی و قومیتی میزنن از بقیه قومان

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)