2777
2789
عنوان

تاپیک اون خانمی که پدرش به کوردا نمی دادتش😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کسی از کوردا کینه داره؟  من خودم ترکم ، ولی تا حالا نشنیدم کسی از کوردا بد بگه  ما ی ...

من خودم دوست تورک زیاد دارم اما یه جاهایی حرفایی از رو کینه می زنن که آدم شوک میشه

مثلا یه دوست تورکم یه بار سر چیزی با هم حرف می زدیم با پوزخند برگشت بهم گفت راس میگن تورک و کورد هیچ وقت با هم نمی سازن یا چیزای بدتر از این شنیدم و خودمو به نشنیدن زدم

برات مهمه؟به یه ورت هم‌نباشه از کم‌سعادتیشونه غصه کم عقلی دیگران و هم بخوریم بیکاری 

عزیزم یه نگاه به جامعه بندازی می فهمی به خاطر همین چبزاست وضعیت الانمون

عزیزم بببین من عااااااشق کورد هام خیلی دوستتون دارما خیلییییی

یعنی میمیرم برا کوردا

ولی یه سریا میترسن نمیدونم شاید به خاطر اینکه اینکه اغلب مسلح هستند شاید به خاطر عقاید نمیدونم

به هر حال مقصر ح.ک.و.م.ت.ه که از همون اول ان.ق.لا.ب با کورد ها مشکل داشت و سعی داشت بد جلوه بده

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

اخه این چ حرف بی منطقیه ک میزنی من خودم شمالیم هیچ کسی از کوردا کینه نداره ک 🙄😐تازع ما یه رفیق کورد داریم تو کلاسمون بچه ها اصلا نمیزارن احساس غریبی کنه کلی لهجهه های مازندرانی وکوردی وترکی به هم یاد میدیدم😌

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
پدر اون خانوم احتمالا بخاطر تفاوت فرهنگی محالف بوده وگرنه ادم خوب و بد همه جا هست

من خودم به عنوان یه تورک ک ۲۰ ساله دارم با کوردا زندگی میکنم پیش همه گفتم ک اشتباه منو نکنن و ازدواج اینجوری نداشته باشن واقعا تفاوت فرهنگی خیییییلی مهمه خیییییلی

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
واقعا تصوراتتون در مورد کورد در این حده متسفم فقط

چه تصوری    من هیچ تصوری ندارم اصلا باهاشون برخوردی نداشتم تا حالا   ولی دوستم می رفت بانه جنس می آورد یه بار بهش گفتم می خوام برم بانه گفت از فلان شهر که رد شدی دستشویی هم داشتید به هیچ عنوان وسط راه واینستید