2777
2789

همه ی دنیا از غیرت کوردایی میگن که چند وقت پیشم ثابتش کردن😏 اونوقت این بابای دختر خانوم  از کوردا خوشش نمیاد 

کوردا چرا انقد مهربونن و کینه ای نیستن؟؟؟ ببین خونواده پسره چطور راضی شدن از کوردستان برن شمال خواستگاری

یه چیزی میگم بهتون بر نخوره

من خودم کوردم و یه شهر ترک نشین فعلا می شینم اما واقعا نمی دونم این همه کینه و غرض از کجا میاد چرا ما نسبت به هیچ قومی انقد کینه به دل نداریم

تا وقتی که طرز فکراتون این مدلی باشه ن آبادی خواهیم داشت نه زندگی ای

امیدم فقطططط به نسل جوونه توروخدا شماها مثل بزرگتراتون نباشید یکم کینه هاتونو کنار بذارید و یکم هم دست باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جماعتی که شبیه اون فکر می کنن عضون قطعا

اون جماعت با یه تاپیک عوض نمیشن متاسفانه

اینارو باید عمیق تر فرهنگسازی کرد 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

مگه کسی از کوردا کینه داره؟ 

من خودم ترکم ، ولی تا حالا نشنیدم کسی از کوردا بد بگه 

ما یه بار سفر رفتیم کوردستان خیلی مهمان نواز بودن 

خیلی هم زن دوست هستند

حالا توی هر قومی آدم بد هم هست ولی نمیشه به همه تعمیم داد. 

کلا بعضیاااااات هدفشون همینه که اقوام ایرانی رو به جون هم بندازم و از هم متنفر کنن

ما چیزی به اسم عقل داریم باید بشینیم ببینیم کیا با چه هدفی اینکارو می کنن بزرگای ما باید این چیزارو یادمون بدن اما...

من تورکم و خانواده شوهرم ک کوردن هنووووز بعد از ۲۰ سال منو نپذیرفتن به عنوان عضوی از خانواده و هنوز ازم کینه دارن اونم کاملا بی دلیل....عروسای دیگش ک فامیلاشن حسابی بهشون میرسه و سر میزنه با اینکه کلی هم بی احترامی کردن بهش ولی منو ۸سال یبارم نمیخواد ببینه خیلی تلاش کردم ولی نخواستنم منم دیگه نمیخوامشون

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘