2777
2789
عنوان

من هدف ندارم

91 بازدید | 6 پست

نمی‌دونم چی از زندگی می‌خوام 

خواسته ها و آرزوهای زیادی دارم

آشفته شدم. 

بین خواسته هام گم شده ام و نمی‌دونم باید چیکار کنم

چطور باید هدف داشته باشم؟ اصلا هدف چیه؟ 

هدف چیزیه که تو رو برای ادامه دادن امیدوار میکنه

آرزوها رو اولویت بندی کن، برای رسیدن بهشون سناریو بنویس و براشون تلاش کن 

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید همرو بیاری رو کاغذ اول بیخودا رو حذف کنی و به ترتیب بیای باقی مونده هارو بسته به علاقت و تواناییت و منطقت اولویت بندی کنی

هدف برای هر کسی میتونه فرق بکنه، هدف از زندگی کردن خوشبختی و موفقیتیه که تعریفش از نظر هر کس یه جوره، ولی کلی بخوای بگی یعنی ثروت و آزادی مالی داشته باشی تو زندگیت به همراه سلامتی و عشق و آرامش برای یه زندگی خیلی خوب

هدف با آرزو فرق داره

هدف چیریه ک خودت تلاش ویکنی برای رسیدن بهش

آرزو یعنی خاسته ای ک داری و میخای

هدف مثل رسیدن ب مراتبط عالی شغلی یا اخلاقی و خونه و.... ایناس

آرزو هم ک مثلا من میگم خپایا ی پسر خیلی خوب و نصیب زندگیم کن و خوشبختم کن یعنی ارزوم ی ازدواج خوب و خوشبختیه الان 

دیگه خودت جمع بندیشون کن

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈