عزیزم منم اگه اوضاع خوب پیش بره چند ماه دیگه همین سوالم میشه؟شما میخوای بلافاصله بعد زایمان بگیری یا از قبلم میشه گرفت؟
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم باید چقدر قبل زایمان اقدام کرد؟میشه چند روزی هم مرخصی سالانه گرفت و به مرخصی زایمان وصل کرد؟
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
باید تو سامانه تامین اجتماعی مدارکت رو بارگذاری کنی با کارگزینی اداره تون هم هماهنگ باش
عزیزم میشه غیر مرخصی زایمان اگه از مرخصی سالانت هم چیزی باقی مونده باشه بگیری به مرخصی زایمان وصل کنی؟مثلا من اگه اواخر مهر زایمانم باشه و مثلا ۲۰ روز از مرخصی سالم مونده باشه میتونم مثلا اون ۲۰ روز رو قبل زایمان بگیرم و بعد ۹ ماه مرخصی زایمانمو هم بگیرمو بهش وصل کنم؟
چه دردسری یعنی؟خب دوتا مرخصی مگه حقم نیست من فقط میخوام دوتا حقمو بهم وصل کنم
اره از مرخصی سالانه میشه استفاده کرد ...دیگ من از یک ماه قبلش میرم میگم ب کارگزینی ببینم چی میگن
ممنون عزیزم منم قصدم اینه امسال زیاد مرخصی نکیرم بتونم ازش اونجا استفاده کنم نخوام با شکم بزرگ زیاد سر کار بیام