2777
2789
ببنید من آرام نیستم  با این حجم از فکر زندگی نمیکنم  در حاشیه میرم گاهی اوقات  و ب ...

حس میکنم وسواس فکری داری و اینکه فکر میکنی اگر مورد توجه کسی قرار بگیری یه ایرادی بوده که اینطور شده در صورتی که کاملا طبیعیه چون مورد توجه قرار گرفتن رو ایراد میدونی ازش بیزاری

درونگرا بودن خوبه یه ویژگیه ولی وقتی از تعادل خارج باشه که باعث مشکل بشه دیگه یه ویژگی نیست یک مشکله که باید رفع بشه

ببنید من آرام نیستم  با این حجم از فکر زندگی نمیکنم  در حاشیه میرم گاهی اوقات  و ب ...

عزیزم اینکه درونگرا باشی اصلا مشکلی نداره

این که دوست نداری مورد توجه باشی هم با روش های کاملا محترمانه و بی سر و صدا قابل دستیابیه و هیچ ایرادی درش نیست

حالا دو سه تا نکته که توو صحبتات بود رو دقت کن

ادم متفکر و اهل فکر کردنی هستم، خودم رو ارزیابی میکنم و سخت گیرم نسبت به خودم

اینا جای سوال داره

ادم متفکر به یک موضوع بیش از یکبار فکر نمیکنه چون اونوقت اهل تفکر نیست، وسواس فکری یا نشخوار ذهنی داره، اگه اینجوریه از این بر حذر باش

خودت رو زیاد ارزیابی میکنی و سخت گیری، یعنی خودت رو دوست نداری، شخصیت سرزنشگری داری و اولی از خودت شروع کردی که بسیار مخربه، و میگن ریشه در این داره که از طرف والدین باید و نباید زیاد شنیدیم

در هر حال اگر رفتارتون محترمانه است و با خودتون مهربانید دیگه نظر بقیه مهم نیست، شمام که دنبال جلب رضایتشون نیستید چه بهتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، من نقطه مقابل شما هستم اجتماعی و پر حرف و خیلی خودمو درگیر نمیکنم و طعنه هارو متوجه نمیش ...

ای جانم خوش انرژی جان با خوندن متن شما واقعا روحم خوشحال شد 

از شما بابت راهنمایی ممنونم

تا زمانی که به این نتیجه نرسی که این رفتار درست نیست و این حد از گوشه گیری تعادل نیست نمیتونی تغییر کنی

اما اگر به نتیجه برسی که درست نیست و باید تغییر کنی اون موقع راهکار داره

بسیار زیبا گفتید  متاسفانه به مدت چندین سال خودم رو در همچین شرایط وحشتناکی قرار دادم و بسیار ...

من درکت میکنم چون درونگرام ولی نه به شدت شما مثلا جمعو دوست دارم ولی نه اینکه هر روز برم مهمونی یا هر روز برم بیرون ...ولی برعکس من خواهرم برون گراس دلش میخواد همش بیرون باشه و تو اجتماع من نمیتونم مثل اون باشم اونم نمیتونه مثل من باشه بنظرم باید بیشتر با کسایی رفت و امد کنیم که شبیه خودمون باشن البته تا حدودی هم میتونی خودتو با محیط وفق بدی ولی نه اینکه توقع داشته باشی کلا شخصیتت عوض شه

مورد توجه بودن نه بده نه خوب! یکی دوست داره مورد توجه باشه و براش تلاش میکنه یکی هم مثل ما از هرگو ...

بسیار دقیق و درست میگید 

بنده واقعا خودم رو دوست دارم 

متاسفانه در کانون افراد نزدیک 

با توجه به اینکه تو رو میشناسن 

اما فشار که میارن منی که متاسفانه به دنبال تحلیل هر چیز کوچیکو بزرگم یه مقدار شرایط پذیرش این ویژگی خودم رو 

برام مشکل میکنه 

و راستیتش از پوچ گرایی میترسم 

از اینکه این قدر فاصله بگیرم و نفهمم حرکاتت یکسری انسان پلید رو واقعا میترسم 

حس میکنم وسواس فکری داری و اینکه فکر میکنی اگر مورد توجه کسی قرار بگیری یه ایرادی بوده که اینطور شده ...

دوست عزیز بنده به مشاور هم که مراجعه کردم 

گفتن که اگر ادامه بدم و کنترل نشه به نقطه وسواس فکری میرسم 

منم خیلی از این مورد هراس دارم

منممم دقیقااا همینممم شایدم وسواسی تر از او 

قبلا سختم بود همش دوس داشتم بتونم مث بقیه باشم چون همش بهم میگفتن چرا این مدلی ای؟ انگار از فضا اومدم واس همون دنبال تغییر بودم 

الان یه سالیه که متوجع شدم خودمم ک مهمم الان دیگه واقعا برام مهم نیس خب من اینم دیگ چیکارش کنم خیلی رک میگم به همه و اتفاقا بیشتر خوشمم میاد از خودم رک میگم بهشون و وارد جمع نمیشم ک انزژیم بیفته اذیت شم، رکمیگم پیام نمیدم زنگ نمیزنم چون با گوشی بیگانه ام و خیلی چیزای دیگه 

به نظر من شهصیت شما همینه خودتو دوس داشته باش همین مدلی، حساس نباش