2777
2789
عزیزم اینکه درونگرا باشی اصلا مشکلی نداره این که دوست نداری مورد توجه باشی هم با روش های کاملا محتر ...

درست میفرمایید جانم 

اگر از دوستان صمیمی بنده در رابطه با من سوال بپرسید 

قطعا میگن که من قابل پیش بینی نیستم و پر از تضادم 

در عین هر چیز خوب شخصیتیم ام در مقابلش یک ویژگی بسیار سیاه و زشت دارم 

بسیار دقیق و درست میگید  بنده واقعا خودم رو دوست دارم  متاسفانه در کانون افراد نزدیک&nbs ...

من هم به شدت درون گرا هستم و متاسفانه تا دلت بخواد طعنه شنیدم

افسرده ، منزوی ، لال ، گوشه گیر ، وسواس ، بی سر و زبون و ...

فقط جزئ از حرفایی هست که تا حالا شنیدم ، ولی من تنهاییامو با تموم این حرفا دوست دارم 

تو ایران مخصوصا درونگرایی رو انگار بیماری روانی میدونن و فرد برونگرا رو انسان شاد و نرمال

ولی من شخصیت خودمو با هیچی عوض نمیکنم

اتفاقا خیلی هم خوشحالم که به حرفا و رفتارم دقت میکنم ، چون ما مسئول تمامی اعمال ، رفتار و حتی افکارمون هستیم

آدمایی مثل ما خیلی حسابگر و قابل اعتمادن ، حامی و مشاور خوبی هستن و کلا به نظرم وجودشون با ارزشه

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا ویژگی های خیلی خوبی داره هوش خوبی داری هوش کلامی خوبی داری کلمات رو خیلی خوب استفاده میکنی و ...

ممنونم از انرژی مثبت شما 

متاسفانه در مقابل هر چیزی گارد سفت و سختی دارم

من درکت میکنم چون درونگرام ولی نه به شدت شما مثلا جمعو دوست دارم ولی نه اینکه هر روز برم مهمونی یا ه ...

ممنونم از اینکه تجربه های ارزشمندتون رو با من در اشتراک گذاشتید 

💖💖

درست میفرمایید جانم  اگر از دوستان صمیمی بنده در رابطه با من سوال بپرسید  قطعا میگن که م ...

عزیزم عدم ثبات برای هر نوع شخصیتی که باشه دلچسب نیست و زننده است، چون اطرافیان رو سردرگم میکنه، ولی خوب هر کسی خوبی داره بدی هم داره، قرار نیست بدون نقص باشیم، ولی قراره به عنوان یک انسان سعی در بهبود مداوم رفتارمون داشته باشیم

منممم دقیقااا همینممم شایدم وسواسی تر از او  قبلا سختم بود همش دوس داشتم بتونم مث بقیه باشم چو ...

لحن صحبت و کلمات خیلی به دلم نشست 

واقعا از محبت و وقتی که گذاشتی ممنونم

من هم به شدت درون گرا هستم و متاسفانه تا دلت بخواد طعنه شنیدم افسرده ، منزوی ، لال ، گوشه گیر ، وسو ...

به شدت نیاز داشتم که بشنوم همچین حرف های قشنگی 

از ته دلم از شما تشکر میکنم 

🙏سپاس

خواهش عزیزم، من یه مقطعی برونگرا بودم، الان بیشتر تنهاییمو دوست دارم ولی توو جمع هم برم بگو و بخندو دارم 

ولی تنهایی و خلوت آدم دل انگیزه خصوصا اگه درست ازش استفاده بشه 

به شدت نیاز داشتم که بشنوم همچین حرف های قشنگی  از ته دلم از شما تشکر میکنم

خواهش میکنم دوست عزیزم

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜