2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه درونگرایی تیپ شخصیتی شماست و خصوصیات منحصر به فرد آدمهای درونگرا همینه..با خودت کنار بیا و خودتو دوست داشته باش.منم اجتماعی نیستم و بعضی از ویژگیهای شما رو دارم و به این نتیجه رسیدم خیر من در درونگرایی بوده .دنیا به همه نوع تیپ شخصیتی نیاز داره تا تعادل برقرار شه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

سلام عزیزم، من نقطه مقابل شما هستم اجتماعی و پر حرف و خیلی خودمو درگیر نمیکنم و طعنه هارو متوجه نمیشم و کلا آزادم😅

اما شما، ما اجتماعی زاده شدیم، به هم نیازمندیم و این نیاز ضامن ادامه ی حیات ما هست، هرچند به سکوت سفارش شده و تا وقتی باعث گوشه گیر شدنت نشده مشکلی نیست. 

کلا شما که با خودت اکی هستی، خودتو دوست داشته باش و از تنهایی لذت ببر. 

لایک نکن خانوم گل، برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کن مهربون😍

مورد توجه بودن نه بده نه خوب!

یکی دوست داره مورد توجه باشه و براش تلاش میکنه

یکی هم مثل ما از هرگونه توجهی بیزاره

به نظرم همون طوری که دوست داری و راحتی باش ، بالاخره آدم ها با هم متفاوتن 

قرار هم نیست همه درک کنن ، خیلیا برچسب غرور و تکبر میزنن که خب بازم به نظرم مهم نیست ، کسی که اینقدر نظرش سحطی و قضاوت گونه باشه ارزش فکر کردن نداره

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
سوالت چیه؟

ببنید من آرام نیستم 

با این حجم از فکر زندگی نمیکنم 

در حاشیه میرم گاهی اوقات 

و به بدبینانه ترین قسمت های هر موضوع میرسم 

و از بس که مثل یک معلم سختگیر خودم رو ارزیابی کردم بسیار غمگینم

اگه از شدت افکارت درمورد دیگران هم در عذابی 

به نظرم برو مزاج شناسی کن و مزاجت رو به تعادل برسون

همسر منم مثل شما بود و نتنها همه چیز رو بررسی میکرد، ملکه تمام انرژی منفیشو به من منتقل میکرد، الان با تعدیل مزاج و حرفای مثبت من بهتر شده. 

ببنید من آرام نیستم  با این حجم از فکر زندگی نمیکنم  در حاشیه میرم گاهی اوقات  و ب ...

دقیقا حالتای همسر منو داری 

با این تفاوت که افکار منفی اون درمورد بقیه بود

منم بعد زایمان اینجور شده بودم، افکار بیمورد و سرزنش گر خودم، سرزنش بیمورد و مرور اشتباهات گذشته و سوتی ها

با متعادل شدن هورمون هام بهتر شدم. 

این شخصیت توئه نمیتونی عوضش کنی اگه ام بتونی فقط خودتو ازار میدی چون فقط تظاهر میکنی به چیزی که نیست ...

بسیار زیبا گفتید 

متاسفانه به مدت چندین سال خودم رو در همچین شرایط وحشتناکی قرار دادم و بسیار زیاد این مدله رفتار شدید تر شد