2777
2789
عنوان

برادرشوهر سابقم به زور میخواست بیاد تو😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 22 پست
نه بابا پسر علاف ۲۹ سالشه بیست جا رفتن زن بهش نمیدن  کار و بار درست حسابی نداره کارش قاچاق انسا ...

😲😲😲😲

گفتم شاید زن داشته باشه 

به زنش بگی 

ولی به پلیس حتما خبر بده

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چیکار تو داره مزاحم میشه خاک برسرش از بیکاری میاد میچسبه به شما

خیلی رو مخه

یکی نمیگه اخه با من چیکار دارید برید برادر موفنگیتون رو سالم کنید

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
😲😲😲😲 گفتم شاید زن داشته باشه  به زنش بگی  ولی به پلیس حتما خبر بده

پلیس اومد تشکیل پرونده نداد گفت دردسر میشه برات خواهرم 

داشتم عصرونه درست میکردم ایفون تصویری نیست درو باز کردم بعد رفتم جلو در

شما که شوهرت هم نیست اینکارو نکن خطر داره خب

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حس میکنم داستان سرایی کردی امیدوارم که داستان سرایی بوده باشه 

داستان سرایی؟

😑😑😑

برو تاپیکهای قبلمو بخون از برادر شوهر سابقم نوشته بودم

بدون هیچ دلیلی چون خودت باورت نشد میگی داستان سرایه؟؟؟