امشب با شوهرم صحبت کردم چند وقت بود میخواستم باخاش صحبت کنم ولی همیشه میپیچوند بهش گفتم دوست ندارم گفتم تو خیلی خوبی ولی مهرت ب دلم نمیشه گفتم تورو خدا ی مدت پیشم نباش بزار راحت باشم بعدش رفتم تا wcوقتی برگشتم دیدم رفته تو اتاق رفتم بالا سرش ک باهاش صحبت کنم دیدم بغض کرده بهش گفتم بخدا منم دوست ندارم جدا شیم ولی خوب چیکار کنم ک دوست داشته باشم گفتم بیا بریم مشاور فقط بهمـگفت برو فردا صحبت میکنیم ب نظرتون بد گفتم بهش؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره:گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ