2777
2789
عنوان

بچها ب نظرتون تند رفتم...😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 101 پست
اوهوم میدونم خیلی سخته من نصفشو رفتم اصلا راحت نیست خداکنه بیاد بریمـمشاور شاید همچی درست بشه

سخت نگیر حالا ک اوضاعت بهترشده خودتو دشمن شاد نکن بعد طلاق با بچه سختته بشین سر زندگیت با سیاست و گذشت درست کنید 

سخت نگیر حالا ک اوضاعت بهترشده خودتو دشمن شاد نکن بعد طلاق با بچه سختته بشین سر زندگیت با سیاست و گذ ...

اوووف نگم از دشمن ک نصف فامیلای خودمو شوهرم شاد میشن چون هم شوهرم از بچگی نامبر دختر عمش بود هم من نامبر پسرداییم برا همینم هیچکی با ازدواجمون راضی نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیتم کرد دست بزن داشت شکاک تهمت زن بد دهن جلو هیچکی احتراممو نداشت و....

حق داشتی عزیزم 

بزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه ک گوش نمیدیم ک بفهمیم گوش میدیم ک جواب بدیم 

[QUOTE=281449974]ببین من خودکشی کردم طلاقم تا نیمه راه رفتم ولی هیچکدومشون موفقیت امیز نبود الانم خداروشکر میکنم ک پی ...[/QUOTEخواهرمم موهاش رنگ نمیزاره‌ اجازه نمیده ولی عزیرم توک اینقد تحمل کردی این همه سختی رو نباید میرفتی آتودستش میدادی گفتی دوستت ندارم

دو تا تون بچه بودین و بچگی کردین

نمیشه یکطرفه به قاضی رفت

شاید شوهرتم حرفایی داشته باشه و تقصیرها از دو سر باشه

این که نمیاد مشاوره علتش اینه تو و زندگی تون دوس داره و نمیخواد زندگی تون بپاشه میترسه مشاور کار براش سخت کنه یا حرفی بزنه که زندگی تون نابود بشه

این که دلش راضی به جدایی نیست و بخاطر بغض می کنه معلومه بشدت دوست داره

به نظر من بیشتر به استراحت روحی و جسمی نیاز داری

با همدیگه حرف بزنین از همه چی بگین

دو تا تون بچه بودین و بچگی کردین نمیشه یکطرفه به قاضی رفت شاید شوهرتم حرفایی داشته باشه و تق ...

اره نمیخوام بگم من خیلی خوبم منم خیلی اشتباهات داشتم ولی اول اون بود ک بدبود من دختر عموم مشاوره بهش میگم بزار با محدثه صحبت کنم میگه ن حق نداری باهاش صحبت کنی بهش میگم بزار خودم برم پیش مشاور میگه تنها نمیشه میگم بیا باهم بریم میگه باشها ولی نمیاد نمیدونم بخدا بریدم موندم توش هیچکسم ندارم بهش بگم

چطور اون زمان ک میدونست دوسش دارم این همه اذیتم کرد الان ک فک میکنم حقشه

اگر اذیتت کرده در قدیم و زجر کشیدی از دستش ایرادی نداره واقعا اینچوری گفتی ولی کاش دلیلش رو میگفتی که تازه اینجوری شدم به خاطر کارهای گذشتت

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
اگر اذیتت کرده در قدیم و زجر کشیدی از دستش ایرادی نداره واقعا اینچوری گفتی ولی کاش دلیلش رو میگفتی ک ...

خودش میدونه همه میدونن چقد اذیت شدم سر کاراش و رفتارش تا خودکشیم رسیدم بخدا افسردگی شیدی گرفتم از دستش

اوووف نگم از دشمن ک نصف فامیلای خودمو شوهرم شاد میشن چون هم شوهرم از بچگی نامبر دختر عمش بود هم من ن ...

خب وقتی خودتم اینارو میدونی یکم همت کن و گذشته رو بسپار بره زندگیتو بساز قطعا شرایط غیرقابل تحملی نداری ک بگم جداشو