2777
2789

بهم این باور رو میدن که ازونا خیلی سرترم😎😂

ی رفیق داشتم دوس پسرش بمن پیام داد برای فلانی کادو تولد چی بگیرم خوشحال میشه منم جوابشو دادم..بعد گفته بود ک دوستت نفهمه

بعد از تولدش بهش گفتم رلت از من پرسید چی بگیره برات یهو قیافش رفت توهم معلوم بود بدش اومده ک بمن پیام داده..درصورتی ک ب اون رفیق دیگمون پسره همیشه پیام میداد و باهم راحت بودن اون زیاد براش مهم نبود..

نگین اعتماد ب نفست بالاس اما چون قیافم خیلی خوبه زورش میومد دوس پسرش حتی بهم سلام کنه..حالا من خودمم تو رابطه ام و عاشق یکی دیگم😑

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نینی سایت دکمه بلاک نداره چرا

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
این ب کنار من همیشه حس بدی میگیرم  چون انرژی منفیشونو حس میکنم بیشتر اوقات میخوان بکوبنت ...

وای دقیقننن😐😂 من چشمام رنگیه بعد یبار تو جمع بودیم یهو دوس پسرش شروع کرد ی شعر برای چشمای رنگی خوند یهو گف چشماای کی رنگیهههه؟؟ پسره ام گفت تو دیگههه..حالا چشمای دوستم مشکیه😐

بیشتر ازین بدم میاد ک فک میکنه من کمین کردم برا دوس پسرش😐😐 خیلی زننده اس رفتاراش

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
وای دقیقننن😐😂 من چشمام رنگیه بعد یبار تو جمع بودیم یهو دوس پسرش شروع کرد ی شعر برای چشمای رنگی خون ...

ولش کن بزار تو حال خودش باشه ادم حسود فقط خودشو عذاب میده و بس 😂😂😂

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

آره بهت حق میدم منم چندوقتیه خواهرشوهرم منو میبینه هی تیکه میپرونه.🤔همش سعی داره بگه توبدی فهمیدم ح ...

ارعع از شدت فشاری شدن میخان تورو بکشن پایین 😂😂

من ازین بدم میاد واقعا ک باهاشون رو راستم بعد بقیه از حسادت..البته ازین ادمای حسود دورم زیاد نیس ولی همون یکی دوتام واقعا رو مخن

چرا نینی سایت دکمه بلاک نداره چرا

اما میتونی کامنت نزاری اگ دوس نداری😐

ولش کن بزار تو حال خودش باشه ادم حسود فقط خودشو عذاب میده و بس 😂😂😂

دقیقا😂😂

بعضیا هم توهم اینو دارن که عالم و آدم بهشون حسودی میکنن من این دسته رو زیاد دیدم

ن من اصلا همچین توهمی ندارم..بجز این دوستمم کس دیگه ای اطرافم نیست ک فک کنم بهم حسودی میکنه..اینم اونقد تابلو بهم حسادت میکنه ک متوجه شدم و رابطمو باهاش کم کردم

ارعع از شدت فشاری شدن میخان تورو بکشن پایین 😂😂 من ازین بدم میاد واقعا ک باهاشون رو راستم بعد بقیه ...

من نمیگم زیبام ولی چهرم ازشون بهتره یکم ارایش میکنم زنداداشم هی میاد تیکه میندازه آدم باید خودش قشنگ باشه آدم چی.انگارفشارزیادی روشونه بنده خداها😁. اصلا هم قابل قیاس نیستن بامن.بخدامن اصلا مغرور نیستم یه کاری میکنن باآدما🤦🏼‍♀️

من نمیگم زیبام ولی چهرم ازشون بهتره یکم ارایش میکنم زنداداشم هی میاد تیکه میندازه آدم باید خودش قشنگ ...

بخدا میفهمم چی میگی😂😂 بمنم این حرفو زدن منم میگم اگه بیس خوب نباشه هرچقدم ارایش کنی خوب نمیشه😎😂😂