2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخ دندون خیلی مهمتر از مسواکه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

وایی مثل من هر دکتری میرم میگن مشواک و نخ میگم بابا من از سن پایین مرتب میزنم هیچکس نمیگه چرا ولی تازگیا فهمیدم اسید معده دندونو خراب میکنه منم مشکل گوارشی دارم اسید معدم زیاده

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
وایی مثل من هر دکتری میرم میگن مشواک و نخ میگم بابا من از سن پایین مرتب میزنم هیچکس نمیگه چرا ولی تا ...

وای منم همیشه مسواک نخ دندون میکشم بازم خراب میشه  همه دندونام خرابن

هر غذایی میخورم سطح دهنم ترش میشه

از اسیده معده یعنی خراب شده دندونام

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
به جنس دندان بستگی داره .  و اینکه اینها شیرینی و بستنی و غیره زیاد میخوری یانه؟ آیا کم غ ...

جنس دندونام یکم ضعیفه.نه شیرینی اینا زیاد نمیخورم.ولی وضع معده ام خرابه اسید همش برمیگرده دهنم

میرم بخدا یه مارک خوب خمیر دندون میشه معرفی کنید

عزیزم الان خونه نیستم که بگم :) داخل نت بزن انواع مختلفش هس 

شاید جنس دندونت خوب نیس دهانشویه ، نخ دندان ،مسواک، نخوردن چیزای رنگی مثل پفک، یا خوردن لواشک و اینا هم تاثیر دارع