چی میشه همسرانی که اوایل زندگی نمیتونن یه لحظه دوری همدیگرو تحمل کنن به جایی میرسن که اصلا نمیخوان همدیگر رو ببینن و متنفر میشن و از هم دوری میکنن
چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤 خدایی که در این نزدیکی ست و کمک میکند مرا در همه جاها...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بنظرم همه ادما نیاز دارن یه زمانایی تنها باشن خودشونو پیدا کنن نباید زیادی چسبید و اجازه نفس کشیدن به طرف مقابلو نداد و اینکه با هم دوست باشن
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
تو زندگی ای که احترام باشه و حریم ها حفظ بشه همچین چیزی پیش نمیاد
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
بنظرم همه ادما نیاز دارن یه زمانایی تنها باشن خودشونو پیدا کنن نباید زیادی چسبید و اجازه نفس کشیدن ب ...
به نظر منم دلیل اصلیش همینه
چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤 خدایی که در این نزدیکی ست و کمک میکند مرا در همه جاها...
همیشه کنار همیم... وقتی یک هفته برای مراقبت از مادرم رفتم جفتمون بیقرار بودیم امسال سال چهارم ازدواجمه...
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن