2777
2789

جنین سه روزه

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

سه تاتشکیل شد که گفتن یکیش خوب نبوده دوتاشوانتقال دادن

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم چیزی نداشتی

من از روز اول انتقال تهوع داشتم ، درد زیر شکم، درد سینه، اما خب گفتن بخاطر انتقال جنینِ و داروهاست و ربطی به علائم بارداری نداره چون زوده برای علائم،  ، تست زدی امروز؟ چی شد؟

من از روز اول انتقال تهوع داشتم ، درد زیر شکم، درد سینه، اما خب گفتن بخاطر انتقال جنینِ و داروهاست و ...

آره عزیزم زدم چیزی نشون نداد یعنی نگرفتم  .کسی بوده بی بی منفی ولی آزش مثبت باشه

بی بی مارک اطلس بود نمیدونم میشه اعتماد کرد

عزیزم زوده برای بی بی چکت ، جنینات ۳ روزه بود ، مال من بلاست بود ، فرق میکرد زود نشون داد، گاهی هم جنین دیرتر لانه گزینی میکنه ، حساس نشو ، سر تاریخ برو آزمایش بده ، با گریه و غصه کار درست نمیشه ، باور کن...

من که اونروزا امید نداشتم خودمو سپردم دست خدا ، گفتم صلاح بدونه میشه ، صلاح ندونه من گریه کنمم نمیشه ، استرس داشتم فکرم مشغول بود اما واقعا غصه نخوردم ، گریه نکردم

عزیزم زوده برای بی بی چکت ، جنینات ۳ روزه بود ، مال من بلاست بود ، فرق میکرد زود نشون داد، گاهی هم ج ...

برام دعا کن .احساس میکنن کم آوردم دیگه نمیتونم قدم تو این راه بزارم

برام دعا کن .احساس میکنن کم آوردم دیگه نمیتونم قدم تو این راه بزارم

عزیزدلم این راه واقعا سخته ، خودتو نباز ، هنوز که چیزی نشده، انشالله جوابت مثبته و میای خبر خوب میدی ، من که از اول انتقال منفی هم داشتم ، برای همین امادگی داشتم دوباره منفی بشه و ذهنمو اماده کرده بودم پاشم راه از اول برم ... که خدا رو شکر گرفت ، انشالله قسمت همه منتظرا ، میدونم حس و حالت چجوره ... خودتو با کاری مشغول کن یه هفته دیگه برو آزمایش بده