2777
2789

من شهرستانی هستم تهران آی وی اف کردم امروز روز ده انتقالم هست میخوام فردا صب بی بی بزنم اما مطمئن نیستم چون میخوام تصمیم بگیرم که با چی برگردم شهرمون .میخوام ببینم اگه مثبت هست با هواپیما برم 

بیایین کمک کمک کمک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز روزنهم انتقالم بود بی بی چک زدم منفی شد.فردامیشه یازدهم میخوام بازم بی بی چک بزنم

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
من دیروز روزنهم انتقالم بود بی بی چک زدم منفی شد.فردامیشه یازدهم میخوام بازم بی بی چک بزنم

انشاالله که مثبتی گلم.من فردا روز دهم جنین چهار روزه فردا میزنم

انشالله شماهم مثبت باشی گلم.من دیروزه منفی شدخیلی گریه کردم شوهرم مخالفه تست بارداریه زودبزنم ولی اینقدرفکرم مشغوله که فرداهم میخوام بی بی چک بزنم.خداهممونو خیلی زودمادرکنه خیلی زود 

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
انشالله شماهم مثبت باشی گلم.من دیروزه منفی شدخیلی گریه کردم شوهرم مخالفه تست بارداریه زودبزنم ولی ای ...

غصه نخور عزیزم.بالاخره نوبت ما هم میشه . مطمئنم یه روز جواب این سختی ها رو خدا میده .فکرشم نکن انشااله که آزمابشت مثبته خیلی ها اینجوری شدن

خداکنه عزیزم ممنون 🙏🌹