2777
2789
عنوان

هم افطار هم شام هم پذیرایی عید

494 بازدید | 16 پست

لطفا ایده بدید اول افطاری باشه؟چه تایم بعدش شام؟اونوقت آجیل و شیرینی ومیوه چی ؟اونو کی بیارم؟

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

افطاری ساده باشه چیزای اضافه نداشتع باشه.فقط نون پنیر سبزی و چای

بعد یه ساعت پذیرایی عیبعد حدود 9 9 و نیم شام

شام هم تدارک زیاد نبین خورده نمیشه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با همون افطاری شامتم بیار چون بعضیا عادت دارن همون موقع غذا میخورن

من که خودم فقط همون ی وعده میخورم چون گرسنمه هروقت میرم خونه مادرشوهرم اول باید نون پنیر بخوریم بعدش که شام میارن دیگه نمیشه چیزی خورد

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افطاری چیه؟ شام جیه؟ 

مگه آدم چن بار باید بخوره؟

چرا انقد زندگی رو سخت می کنید؟

شامتو همون موقع افطار بده تموم شه یکساعت بعدش هم میوه بیار دیگه تموم آجیل ماجیلم نمیخواد

افطاری ساده فرنی ، نون پنیر سبزی و از این کاپ کیک های لیوانی خودم درست کردم (خیلی خوشمزه بود) با شربت و شیرینی هم آوردم ولی زیاد بر نداشتن ، یک ساعت بعدش شام برنج ساده با خورش قرمه سبزی و یکم مرغ سوخاری نوشابه، دوغ ،ماست خیار و سالاد کاهو ، بعد شام هم میوه سیب، پرتقال ، کیوی   

این مهمونی دیشب من ☺امیدوارم کمک کرده باشم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
افطاری ساده فرنی ، نون پنیر سبزی و از این کاپ کیک های لیوانی خودم درست کردم (خیلی خوشمزه بود) با شرب ...

ممنونم عزیزم کمک خوبی بود 

افطاری ساده فرنی ، نون پنیر سبزی و از این کاپ کیک های لیوانی خودم درست کردم (خیلی خوشمزه بود) با شرب ...

بعد از شام آجیل و شیرینی ومیوه؟؟؟؟🤔

افطاری چیه؟ شام جیه؟  مگه آدم چن بار باید بخوره؟ چرا انقد زندگی رو سخت می کنید؟ شامتو همو ...

افطاری حلیم نون پنیرسبزی زولبیا و بامیه خرما و چایی....شام زرشک پلو بامرغه و ژله وسالاد و....خب یکساعت فاصله میزارم....درست؟؟؟؟آجیل ومیوه و شیرینی رو کجای دلم بزارم ...ماه رمضان کارم سخت شده🥺🥺🥺

الان مهمونام میان 😐کاش تعدادبیشتری کمک میکردید اونایی که نظر دادید الهی سرسفره افطار هرچی ازخدا میخواهید ده برابرشو بهتون عنایت کنه 🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲