2777
2789
عنوان

ب کنکور میرسم یا نه؟

217 بازدید | 14 پست

من یازدهمم دهممو خوب نخوندم اصلا اوضاع روحی مناسبی نداشتم بزور خودمو هل دادم جلو و با معدل ۱۸/۱۷ صدم قبول شدم سال یازدهمم شروعم تقریبا اوج بود اما بعد مدتی شل کردم و ترم اول با معدل ۱۸/۹۵ صدم قبول شدم بنظرتون اگ از فردا استارت بزنم ب کنکور میرسم یا چجوری بخونم؟ میدونم الان خیلیاتون میگید مشاور بگیر اما مشاور مال وقتیه ک بفهمی با خودت چند چندی بیوفتی رو غلتک و بخوای کسی برات برنامه ریزی دقیق شده تری بده ن منی ک مشاور میگیرم بعد گزارش دروغین بهش میدم ک از سرم وا کنمش پلیز راهنمایی♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی

اگ صفر صفر باشی از الان شروع کنی ب پیراپزشکیا میرسی ولی واسه رتبه زیر ۲۰۰۰ منطقی نیس....اما خب عقل حکم میکنه از یجایی شروع کنی نهایت قبولم نشدی واسه سال بعد یه زمینه ایی داری....راجب ساعت مطالعم اینک با ۴ ۵ ساعت شروع کن و هعی ب مرور افزایشش بده ...اصن درست نیس از روزاول ۱۲ ساعت بخونی چون ادامه دادن سخت میشه و هیچوقت اون ساعت مطالعه ثابت نمیومنه واست  

چجور میگین خیلی وقت دارم؟ همش یساله

عزیزم چهار تا درس اختصاصی که این حرفا رو نداره پس شما بری دانشگاه چیکار میخوای کنی کتابای حجیم تر و سخت تر با زمان محدود 

و اینکه اگه هشت ساعت هم مطالعه داشته باشی بیشتر از ۳۰۰۰ ساعت تایم داری 

شما از همین الانش داری بهانه میاری و میگی وقت ندارم 

اگه آدم درس خون و با اراده ای باشی و درست و اصولی مطالعه کنی به صورت مستمر میتونی یه رتبه خوب زیر پونصد بیاری 

عزیزم چهار تا درس اختصاصی که این حرفا رو نداره پس شما بری دانشگاه چیکار میخوای کنی کتابای حجیم تر و ...

اگ درس خون و با اراده بودم اینجا منتظر دلداری شما نبودم ک 😂💖 ممنون بابت حرفاتون