2777
2789
عنوان

گوشت گوساله الان کیلویی چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 88 پست
بیابروبابا من اندازه هفت جدوابادت هزینه تغذیه امه  یکم گوسفند مصرف کن گرمیه😃 زیادی سردی خورد ...

چرا اینقدر توهین میکنی من ۱۳ ساله ازدواج کردم هر وقت رفتم گوشت بخرم قیمت پرسیدم گوساله از گوسفند گرون تره بخاطر خاضیتش هم نیست بخاطر اینکه گوساله چربی و استخون نداره گوشت لقمه ای هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا ما اندازه کل هیکل فک و فامیلات تو تهران  و اهواز گوسفند کشتیم خاستی بیا یه چند کیلو بدم ...

ولش کن بیکاری باهاش کل کل میکنی شما درست میگی بخاطر خاصیت هم گرون تر نیست چون چربی وواستخون نداره لقمه ای هست گرون تره 

دیگه گوشت گوساله کلاسش کجایه ؟ برو گوشتت رو بخر 

بخاطر گوساله فکر کنم نمیگه نمیخواد کلا بره قیمت گوشت بپرسه میخواد کلا بره داخل بگه اینقدر گوشت بده 

قیمت نمی دونم فقط اومدم بگم گوشت گوساله خوب نیس، گوشت گوسفند خوبه.

اره همش چربیه و استخون! به سردی گرمی اعتقاد ندارم فقط میدونم تو دنیا گوشت گوسفند کمتر استفاده میشه و خیلی جاها دور میریزن گوشتشو بخاطر پشمش نگه میدارن فقط

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
نه اتفاقا گرون ترین گوشت مال گوساله اس

😐😐😐

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
ولش کن بیکاری باهاش کل کل میکنی شما درست میگی بخاطر خاصیت هم گرون تر نیست چون چربی وواستخون نداره لق ...

واقعا بعضیا تو زندگی سعیشون نفهمیدنه فقط

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
اتفاقا اینجا همه دامدارن و  کسی زیاد گوشت نمیخره همه خودشون میکشن و برکت داره ماشالا 😊 اصفهانم ...

نه واقعا منم تعجب کردم گفتین گوساله گرونتره 

گوسفند همیشه گرونتره 

بر پدر و مادر کسی که تعلیق کنه بوووققق😏
همیشه گوسفند گرونتربوده چون قابل مقایسه با گوساله نیست به هیچ وجه  احتمالا جای زندگی شما تقاضا ...

عزیزم گوسفند حساب کنی گرونتره چون چربی و استخون داره ولی گوساله نداره واسه همین قیمتش بالاتره .مثلا گوسفند۳۲۰با اون ضایعات ۴۰۰در میاد.گوساله مجلسیه.هرچند من تاحالا نخریدم فقط گوسفند

نه واقعا منم تعجب کردم گفتین گوساله گرونتره  گوسفند همیشه گرونتره

گوساله بخاطر لقمه بودنش گرونتره گوشت خالصه و چربی و استخون نداره 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋