2777
2789
عنوان

گوشت گوساله الان کیلویی چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 88 پست
بیابروبابا من اندازه هفت جدوابادت هزینه تغذیه امه  یکم گوسفند مصرف کن گرمیه😃 زیادی سردی خورد ...

ولش کن بابا بحث نکن باهس 

والا ما هروقت شنیدیم میخوان به صرفه باشه خرید گوشتشون گوشت گوساله میگیرن یا با گوشت گوسفند قاطی میکنن ارزونتر دربیاد 

گوسفند همیشه گرونتر بوده  

کبابیهای بیرون هم واسه همین ارزونتر بودنش گوشت گوساله استفاده میکنن 

بر پدر و مادر کسی که تعلیق کنه بوووققق😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمت زیادش 350 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بیابروبابا من اندازه هفت جدوابادت هزینه تغذیه امه  یکم گوسفند مصرف کن گرمیه😃 زیادی سردی خورد ...

عزیزم اینجا هم گوشت گوساله گرون تره.

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

تو اصفهان گوشت گوساله و گوسفند تقریبا یکیه.گوسفمد یکم گرونتره 

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
گوساله بخاطر لقمه بودنش گرونتره گوشت خالصه و چربی و استخون نداره 

نمیدونم جای ماکه گوسفند گرونتره 

آخه گوشت گوسفند باز کیفیتش بالاتره لطیفتره خوشمزه تره 

الان رستوران‌ها کبابهاشونو با گوشت گوساله میزنن چون ارزونتر براشون در میاد 

ماهم وقتی میخوایم گوشت چرخ‌کرده برامون به صرفه دربیاد با گوشت گوساله قاطی میکنیم 

شاید شهرها متفاوته

بر پدر و مادر کسی که تعلیق کنه بوووققق😏
والا منم کرجم گوشت گوساله گرون تره یکم.  ولی خب گوشت گوسفند خوشمزه تره ولی خیلی استخون داره نم ...

من برا کوبیده گوشت گوساله میگیرم همیشه،گوشت گوسفند رو برا خورشت استفاده میکنم

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
آهان😂😂😁 حالا کیلو چند در اومد گرفتی؟ 

من چرخ شده بسته ایشو گرفتم هشتصد گرم 160هزار تومان در اومد ،بنظرم خیلی ارزون شد😀

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
چه عجیب اخه ارزونترین و بی خواصیت ترین گوشت گوشت گوساله هستش البته من خودم نخریدم اما بعضیا میگن وسع ...

نه چه ربطی به وسع داره،من چون گوسفند کوبیده اش بو میده نمیتونم بخورم ،برا کوبیده میخواستم که خریدم