2777
2789
عنوان

گوشت گوساله الان کیلویی چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 88 پست
کدوم شهری؟من تو عمرم نشنیدم گوساله گرونترباشه  گوساله بعضی جاها آدم شده😄

ما گوسفند میکشیم ولی تو بازار حدود 260 گوساله 360 . شهرکرد

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خاصیت ترین گوشت گوساله است  اولین باره میشنوم گوساله گرونتره

خاصیتش که بله ولی گرونتره چون گوشتش لقمه ای

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
ما گوسفند میکشیم ولی تو بازار حدود 260 گوساله 360 . شهرکرد

همیشه گوسفند گرونتربوده چون قابل مقایسه با گوساله نیست به هیچ وجه 

احتمالا جای زندگی شما تقاضا برای گوساله بالاتره چون گوشتش برکت بیشتری داره نسبت به گوسفند  قیمتش بیشتره 

و الا گوشت گوساله هرگز تو لول گوسفند نیست😃

🍦
چرا سایت اینجوری شده شما این پیام و صفحه قبل دادید بعد الان برای من صفحه دوم اومده درحالی ک چند نفر ...

خواستم بهت بگم واسه منم همینطوری اومده😳

یه تاپیک زدم هرکار کردم تایید نشد بعد دیدم 17تا پیام برام درج شده بعد دیدم سه بار تاپیک ایجاد شده😳همه فکر کردن سرکارشون گذاشتم در صورتی که اصلاً تاپیک ایجاد نشده بود ولی اعلاناتم پر بود پیام ها گم شده بودن،حس برزخ بهم دست داد👻🥴

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
خواستم بهت بگم واسه منم همینطوری اومده😳 یه تاپیک زدم هرکار کردم تایید نشد بعد دیدم 17تا پیام برام ...

اره نمی‌دونم چرا اینجوری شده

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
همیشه گوسفند گرونتربوده چون قابل مقایسه با گوساله نیست به هیچ وجه  احتمالا جای زندگی شما تقاضا ...

اتفاقا اینجا همه دامدارن و  کسی زیاد گوشت نمیخره همه خودشون میکشن و برکت داره ماشالا 😊 اصفهانم همینقدره شما نمیدونم مال کجایی ولی اکثر نظرات رو بخونی میبینی گوساله رو گرونتر گفتن

جایی که شما زندگی میکنید اینجوره عزیزم 

👎👎👎👎👎

اتفاقا اینجا همه دامدارن و  کسی زیاد گوشت نمیخره همه خودشون میکشن و برکت داره ماشالا 😊 اصفهانم ...

شما انگار خیلی تعصب داری روی گوساله😃😃😃کامنتی وبی جواب نمیذاری😃😃😃

من کرجم کل خانواده ام تهران ...تهران دیگه پایتخته قبول نداری؟؟؟؟جای کوچیکی ام نیست😃دیگه ما همچین چیزی وتوعمرمون نشنیدیم که گوساله گرونترباشه 

فامیلا اهواز اونجاهم همینه

جاهایی که ماهستیم این مدله 

حالا که چی؟

مکان زندگیه شما اون مدله

ول میکنی؟

اقا اصلا گوساله سلطانه ولمون کن😃

🍦
شما انگار خیلی تعصب داری روی گوساله😃😃😃کامنتی وبی جواب نمیذاری😃😃😃 من کرجم کل خانواده ام تهر ...

والا تو چوبتو کردی تو استین گوشت ول نمیکنی وگرنه ملت کامنت گذاشتن حالا شما نظرت خلاف اینهمه نظره من فک کنم کلا گوشت نمیخری که خبر نداری😏

ما امروز خریدیم کیلویی ۳۶۰

ینی صد تومن گرونتر شد من ماه پیش۲۶۰ خریدم☹️

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

[QUOTE=281334424]شما انگار خیلی تعصب داری روی گوساله😃😃😃کامنتی وبی جواب نمیذاری😃😃😃 من کرجم کل خانواده ام تهر ...[/QUOTEشهر ما هم گوساله گرون تره ،گوسقند گوشتش پرخاصیتتره ولی چون استخون وچریی داره ارزونتره ،گوساله هم اگه با استخون بدن ارزونتره ولی بی استخون از گوسفندی گرون تره 

خدایا تقاصمو بگیر امین