2777
2789
عنوان

گوشت گوساله الان کیلویی چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 88 پست
ینی صد تومن گرونتر شد من ماه پیش۲۶۰ خریدم☹️

نمدونم والا گوسفند و ما قیمت کردین ۳۳۰ بود

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس که نداره ولی بو کمتر میده خدایی. من گوسفند نمیگیرم فقط برای ابگوشت خوبه 

من برام فرقی نمیکنه اصلا . گوشت گوساله به معده همسرم نمیسازه . وگرنه خودم قبلا از هر سه مدلش استفاده میکردم . گوسفند و گاو و شتر 

چون گوشت لقمه است نه چربی دنبالشه نه استخون از گوشت گدسفند گرونتره

فک کردی میان گوساله رو ذبح میکنن وقتی ک میتونن نگه دارن علف بدن کلی وزنش اضافه بشه و بفروسن

باور نکن عزیز،همه گاو ه نه گوساله

والا تو چوبتو کردی تو استین گوشت ول نمیکنی وگرنه ملت کامنت گذاشتن حالا شما نظرت خلاف اینهمه نظره من ...

بیابروبابا من اندازه هفت جدوابادت هزینه تغذیه امه 

یکم گوسفند مصرف کن گرمیه😃

زیادی سردی خوردی مشخصه

تهرانم بیا اطلاعات عمومیت بالامیره

روز خوش بیشترازین وقت بذارم وقتم هدرمیره

🍦
شتر نخوردم تاحالا. سفت نیست؟پختش بیشتر از گوسفند طول میکشه؟چربیش چقدره؟

من شتر رو چرخ میکنم . چرخکرده اش عالیه و خاصیت زیادی داره . چربی نداره شتر . اونقدر خار میخوره و راه میره چربی جمع نمیشه براش طفلکی 

نمدونم والا گوسفند و ما قیمت کردین ۳۳۰ بود

گوسفند که آره.اما گوساله خریدم۲۶۰

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

چقدر رو حرفتون پافشاری میکنید

من تا جاییکه تو ۲ سال اخیر یادمه گوساله گرونتره

گوسفند نصفش استخوان و چربی هست و گوشت خالصش کمتره، گوساله ولی گوشت خالص هست

شاید کسایی که میگن گوسفند گرونتره، ماهیچه بدون استخوان و چربی گوسفند رو میگن وگرنه گوسفند از گوساله ارزونتره همیشه

چرا دعوا میکنید یعنی برا گوشت هم گیس ها هم دیگه مبخواید بکشید خب راست میگه بنده خدا گوساله ۵۰ تا ۱۰۰ از گوسفندی بیشتره حالا خاصیت داره یا نداره ولی گرون تر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بیابروبابا من اندازه هفت جدوابادت هزینه تغذیه امه  یکم گوسفند مصرف کن گرمیه😃 زیادی سردی خورد ...

نه بابا ما اندازه کل هیکل فک و فامیلات تو تهران  و اهواز گوسفند کشتیم خاستی بیا یه چند کیلو بدمت دیگه ابرو بری نکن تو تاپیک🤣😝

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋