2777
2789

توروخدا بیاید . یه سوال دارم من یه دختر دارم که ۵سالشه خیلی دلم میخواد دومی بیارم چون اصلا فامیل نداریم یعنی رابطه نداریم حس میکنم دخترم خیلی تنهاس اما باتوجه به شرایط اقتصادی شوهرم قبول نمیکنه میگه حرفشو نزن. وضعیت معمولی روبه پایین داریم واینکه مستاجریم. شماها که دوتا بچه دارید مخصوصا اونایی تازه بچه دوم اوردید راضی هستین نظرتون چیه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ممنون میشم

اگه به دردت خورد که صد در صد میخوره ان شاالله واسم دعا کن خدا بهم یه دختر سالم و صالح دیگه هم بده😊😄https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری

و بعد اینکه ب فضل خدا در آمد خوبی دارید...مثلا ماه هایی ک ۲۰. تومن در آمد دارید ..مازادش رو‌پس انداز کنید...هر چیزی میخری رو یادداشت کن اگر نمیتونی مدیریت کنی ....ب نظرم میتونید خوب پیشرفت کنید

واااااااا چقدر خودخاهی

بزار اولی تو رفاه باشه بعد دومی رو بیار...... 

ایشالا خونه بخرید بعدش..... 

بخاطر تنهایی خودت یا دیگری یه بچه نیارید 

اون پول سونوگرافی و زایمان بده برو مسافرت 

حوصله داری

اگه به قرآن اعتقاد داشته باشی خداوند می فرمایند گمان نکنید شما روزی می دهید من روزی آنها را می‌دهم&n ...

میدونی من سالهای خیلی دورو میبینم وقتی خودم سنم بالا رفته دخترم تکو تنهاس . اگه یوقت خودم طوریم شه بچم تکو تنها میمونه . نمیدونم ازطرفی زندگیمون احساس میکنم خیلی ثابتو تکراریه یه بچه بیاد ازاین بی روحی درمیاد . بعضیا میگن خرجی برای بچه میخوای بدی برو سفر برو بگرد یااینجور مسائل اما مگه چقدرپیش میاد اینکارا کنی