2777
2789
عنوان

خانومایی که دوتا بچه یا بیشتر دارن وضع مالی معمولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 135 پست
بچه دوم چی؟بهش فکر کردی چه نیازها و خواسته هایی میتونه دلشته باشه؟اگه خدا داده بود بهت بچه دوم رو می ...

متوجه نشدم یعنی چی رابطه خودموشوهرمم ببینم یعنی چی؟

بعضیا مثل شما بهم میگن بعضیاام میگن اصلا بچه نیار. یه خانومی ۴تا بچه داشت بهم گفت ببین هربچه ای اورد ...

حالا دیگه به شما بستگی داره حرفای خدا رو که نص صریح قرانه رو باور کنی یا حرفای شبکه های ماهواره ای

چیزی خز نیست اگه تحت تاثیر کسی نباشی. کار خودتو بکن. بیخیالِ بچه‌سالا.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بنده خدا تو الان در مقابل این بچه ت مسئولی و باید در رفاه نسبی بزرگ کنی  چرا یکی دیگه میاری ...

همون دیگه اکثرا میگن اصلا نیار. خیلیاام دیدم درحد متوسط سه ۴تا بچه دارن تشویق میکنن بیار نمیدونم چطور پس اونا راضی هستن

ماشین نداریم الان یعنی داشتیم فروختیم که چیز بهتر بخریم یهو گرون شد از بدشانسی پولمون بی ارزش شد. خی ...

طلا نداری؟ وگرنه طلا بفروشی با پول وام میتونین ماشین بخرین. 

با دوتا بچه ماشین داشته باشین بهتره

اگر قصدتون جدیه تو شخصی روش مدیریت پولتون رو بهت میگم. یه سری دوره هم هست میتونی شرکت کنی 

بعضیا مثل شما بهم میگن بعضیاام میگن اصلا بچه نیار. یه خانومی ۴تا بچه داشت بهم گفت ببین هربچه ای اورد ...

به این امید هرگز بچه نیار من که خودم هیچوقت این چیزا رو باور نمیکنم چون از آسمون که نمیباره، اون افراد اگر بچه هم نمیاوردن و تلاششون بیشتر میکردن، شرایطشون بهتر میشد

ولی اون خانم خیلی خوب گفتن که اگر تا ۲-۳ سال آینده قرار نیست شرایط فرق خاصی بکنه، زودتر بیار ‌و منتظر تغییر شرایط نباش چون اختلاف سنی بالا بین دو بچه هم با تک فرزندی فرقی نداره، زودتر بیار

بنظرم مدیریت مخارج هم یاد بگیر چون درامدتون بد نیست، برو تاپیک مدیریت مخارج رو بخون

ببین بزن تو دهن هرکی میگه بچه نیار، بیار روزی بچه از تو جداست اینایی ک میگن بچه نیار پاش بیفته نعوذبالله خدا رو بنده نیستن

اره دخترم خیلی تنهاس التماس ما میکنه باهاش بازی کنیم چون اصلا بچه فامیل نداریم هیچکسو نداریم .تکوتنه ...

دختر منم پنج سالشه ولی یه پسر هم دارم. امااا اخلاق دختر منم همینه با اینکه تک فرزند هم نیست همش آویزون  منه

🍏سرگروه سبز 🍏.  وزن فعلی ۵۵ وزن هدف 52
حالا دیگه به شما بستگی داره حرفای خدا رو که نص صریح قرانه رو باور کنی یا حرفای شبکه های ماهواره ای

والا من بیشتر رو اوردن بودم چون دلم برای دخترمم میسوخت.حتی اقدامم کردیم مردد بودم برای قرص خوردن شوهرم گفت دیونه نشو بزار همین اولی تو رفاه بزرگ کنیم .بیخیال شدم. نمیدونم هرکس یه حرفی میزنه بعضیا میگن بچه دوم یاسوم اومده وضعشون بهتر شده بعضیا میگن نیار بدترمیشی 

حتما اقدام کن و به حرف اینایی که میگن یه بچه داشته باش و توی رفاه کامل بزرگ کن گوش نکن .چرا اصلا باید بچه توی رفاه کامل باشه!!!بچه باید یاد بگیره خیلی چیزها رو هم خودش به دست بیاره!

توکل به خدا کن و تا فاصله سنشون زیاد نشده دومی رو بیار

دتر منم پنج سالشه ولی یه پسرم دارم. امااا اخلاف دختر منم همینه با اینکه تک فرزند هم نیست همش آویزون& ...

معمولا جفتای مخالف باهم جورنمیشن مثلا اکه دوتا دختر بودن خیلی جور میشدن

ببین عزیزم

اینا برمیگرده به اعتقاد آدم به رازق بودن خدای مهربون

خدا گفته روزی تون با منه

واقعا باور داشته باشی کم نمیاری

تازه من خودم خیلی لنگ میزنم تو باورام ولی بازم کم نیاوردم

هر بچه شد برکت و زندگیم رو رونق داد

ولی اونایی که میگن خرافه هست این حرفا

از کجا میخواد بیاد

دنبال دلیل و استنباط و منطق اند

میگن خرجش با ماست ، ماهم نداریم

خب مسلما کم میارن.

چون خدا میگه خرجش با خودته، پس خرج کن من میکشم عقب

اونجا ما آدما کم میاریم

الهم عجل لولیک الفرج
بخور نمیری که میگه کلی خوراکی دخترم به زور میخره 👌

زندکی بالا پایین داره بالاخره یوقتا هست راحت همیشه براش خوراکی میخرم کمدخوراکیاش پره یوقتا میشع مثلا یکماه دستمون خالی میشه باید خیلی مراعات کنیم چون شغل شوهرم ازاده . معلوم نمیکنه . یا یوقتا اتفاقا بدمیوفته که مجبوریم خرج کنیم دیگه