2777
2789
عنوان

خانومایی که دوتا بچه یا بیشتر دارن وضع مالی معمولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 135 پست
بازم خوبه با 13تومن بچه هم داری منم حقوق شوهرم در همین حده خودمم شاغلم اونجوری که میخاییم نمیتونیم ا ...

میدونی ثبات نداره شاید یکماه ۲۰ میلیون یا بیشترم باشه اما یوقت ۱۵ یوقت ۱۳ . نمیدونم شاید ما زیاد بریز بپاش مهمون نداریم رفتو امد نداریم من ادمی نیستم زیاده خواه باشم برای همین قانع هستیم البته که وضع خوب نیست بده همش حرصوجوش گرونی هست مگه میشه کسی غصه این گرونیا نخوره

بعضیا به اینچیزا اعتقاد ندارن اصلا براس همینم کلا مخالف بچه دوم هستن البته بااین شرایط اقتصادی که رو ...

شما به اعتقاد خودت زندگی کن....وقتی به این موضوع اعتقاد داری مطمئنم باش از همین راه زندگیت درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مدیریت نداریم یعنی اگه من یا شوهرم مدیریت بلد بودیم شاید الان خونه ام داشتیم خیلی خرج بیهوده کر ...

میخوای یه تاپیک تو همین سایت بهت معرفی کنم لینکشو بهت بدم واسه مدیریت مخارج هس از چند سال پیش یه تعداد از خانمها دور هم هستن و به شدت تو زندگیاشون اثر مثبت داشته

میدونی ثبات نداره شاید یکماه ۲۰ میلیون یا بیشترم باشه اما یوقت ۱۵ یوقت ۱۳ . نمیدونم شاید ما زیاد بری ...

منم تقریبا میشه گفت هیچ مهمونی ندارم خ خ کم. پرتوقع هم نیستم در حد یه لباس خریدن و خوب غذا خوردن تفریح خاصی هم نداریم ولی قسط و اجاره خونه داریم فقطم یه ماشین داریم

خودتی😊

پس خودتون از من بیشتر در موردش اطلاعات دارید ان شاء الله که بتونید شوهرتونم متقاعد کنید ♥️🍃

شوهرم اینجور راضی نیست اما دوماه پیش عقب انداختم گفتم بهش تست بگیر استرس دارم موقعی گفتم تست بگیر داشت اسم بچه ام انتخاب میکرد موقعی گفتم منفیه چندساعت پکربود. من یه خاله دارم یه پسر داره اونم اوضاعش معمولیه بااین تفاوت باهزار قرضو وام خونشو خرید . هرچی گفتیم یه بچه بیار گفت عمرا الان وضعیتشون میبینم خیلی رابطه بین پسرو مادر بده افتضاح خودش اعصاب پسرشو نداره اونم تنهاس یسر دعوا دارن

منم تقریبا میشه گفت هیچ مهمونی ندارم خ خ کم. پرتوقع هم نیستم در حد یه لباس خریدن و خوب غذا خوردن تفر ...

ما قسطمون تموم شده الان ماهی ۳میلیون کرایه خونه داریم درحال حاظر شاید باقسط اسنپم بشه ۳۵۰۰ . من لباس کم میخرم اصلا لباسی نیستم به اصرار شوهرم اگه بخرم ‌. اما از نظر خوراک زیاد میخریم بنظرم خرید زیادیه

روزی بچه دقیقا از کجا قراره برسه که جداست؟؟

منم وقتی بچه‌دومم رو خدا خواسته باردار شدم وضع اقتصادی افتضاحی برامون‌پیش اومده بود..هم‌مستاجر بودیم هم‌شوهرم‌ورشکست شده بود..ببین‌چه شرایطی بود..ج آز رو ک‌کرفتم تا خونه‌گریه کردم...ولی وقتی ۴ماهه باردار بودم ب فضل خدا اومدیم‌خونه‌خودمون و اینکه فک‌کنم دخترم‌ک دنیا اومد فک‌کنم ۷..۸ماهش بود شوهرم کارش جایی درست شد ک‌اصلا فکرشو‌نمیکردیم هیچ وقت....الانم‌نمیگم سختی تو زندگی نداریم ولی خوب هیچ وقت یخچال و فریزرمون خالی نشده و برکت اومد تو زندگیمون ..قبل دنیا اومدن دخترم من خیلی این‌خرفو‌قبول نداشتم ولی الان ب چشم‌دیدم

منم وقتی بچه‌دومم رو خدا خواسته باردار شدم وضع اقتصادی افتضاحی برامون‌پیش اومده بود..هم‌مستاجر بودیم ...

بله عزیزم خیلیا خیلیا مثل شما برام تعریف کردن برای همین نظرم عوض شده نمیدونم من خودم اصلا بچه نمیخواستم اصلا اما اخلاقای دخترمو که میبینم کسایی مثل شما زیادن بهم میگن بیاری بهتره یکم دو به شک موندم نمیدونم اصلا

اگه به قرآن اعتقاد داشته باشی خداوند می فرمایند گمان نکنید شما روزی می دهید من روزی آنها را می‌دهم 

پس با اعتقاد همسرت را راضی کن مطمئن باش زندگیتون بهتر از الان هم میشه،ما هم مستاجریم تو بچه هم دارم ،دخترم اینقدر شیطون بود که وقتی تصمیم گرفتیم دوسالش که بود دومی را بیاریم خجالت می کشیدم به اطرافیان بگم خودمون می خواستیم ...

الان همین که می بینم با من کاری ندارند خیلی خوبه ،بعضی وقتها هر کدوم برای خودشونند،بعضی وقتها خیلی قشنگ با هم بازی می کنند ،بعضی مواقع هم تو سر و کله هم می زنند که همونم براشون مفیده