2777
2789

سر شانه با دمبل از طرفین

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرچ کن ورزش برای سرشانه و کتف

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

مگه مردی؟🙂

ولی من اون قسمتو دارم الان

والا دوازده ساله دارم جون میکنم تا بدنم ورزشکاری باشه 

به همین سادگیا نیستا🥴

رشتم شناست علاوه بر اون بدنسازی شنا انجام میدم برای همینه

امروز به خودت قول بده از دیروزت یکم بهتر باشی.فقط یک درصد بهتر از دیروزت باش.مهم نیست زندگیت اون طور که میخواهی نیست.مهم نیست،آدمای اطرافت چجوری هستن.مهم نیست اگه از خودت خیلی راضی نیستی.فقط این مهمه که تو همون آدم دیــروز نباشی،یعنی امروز آدم جدیدی باشی!فقط یک درصد،کمتر به افکار منفیت فکر کن،یک درصد بیشتر بخند،یک درصد بیشتر شاد باش،یک درصد آروم تر باش،یک درصد بیشتر به رویاهات فکر کن،فقط یک درصد کافیه برای امروز.اگه میخوای تغییر کنی،نیاز نیست که یک شبه متحول بشی از (یک درصــد)شـروع کــن!با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم و آقایون بی زحمت در تاپیکای بنده حضور پیدا نکنند و پستی نذارند.لینک ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/16752039893414

پشت بازو باید بزنی

پشت بازو سیم کش

پشت بازو دمبل دست خم

بعدم نمیشه فقط یه عضله رشد کنه تمام عضلات باید توی تمرین درگیر بشن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بنظر خودت الان باشگاهیا بیدارن ؟😐

من بیدارم😑

خیر سرم یه ورزشکار موفق توی رشته امم و توی برنامه ام نوشته شده باید زود بخوابم 

امروز به خودت قول بده از دیروزت یکم بهتر باشی.فقط یک درصد بهتر از دیروزت باش.مهم نیست زندگیت اون طور که میخواهی نیست.مهم نیست،آدمای اطرافت چجوری هستن.مهم نیست اگه از خودت خیلی راضی نیستی.فقط این مهمه که تو همون آدم دیــروز نباشی،یعنی امروز آدم جدیدی باشی!فقط یک درصد،کمتر به افکار منفیت فکر کن،یک درصد بیشتر بخند،یک درصد بیشتر شاد باش،یک درصد آروم تر باش،یک درصد بیشتر به رویاهات فکر کن،فقط یک درصد کافیه برای امروز.اگه میخوای تغییر کنی،نیاز نیست که یک شبه متحول بشی از (یک درصــد)شـروع کــن!با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم و آقایون بی زحمت در تاپیکای بنده حضور پیدا نکنند و پستی نذارند.لینک ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/16752039893414
بدنسازی هیکلو باربی میکنه ؟؟؟ مثلا هیکل ساعت شنی اونجوری میشه؟؟؟

اره منتهی باس یه سال اینا کار کنی تا قشنگ فرم بگیره البته شایدم زودتر جواب گرفتی،خودمم بعد رمضون میخوام شرو کنم تمرینشو

یه لینک یوتیوب برات میفرستم ورزشاشو انجام بده

https://youtu.be/yozMALASBDk

اگ تونستی بازم بگرد ورزشای دیگه هم ک بدرد بخوره پیدا کن باهاش انجام بده

اره منتهی باس یه سال اینا کار کنی تا قشنگ فرم بگیره البته شایدم زودتر جواب گرفتی،خودمم بعد رمضون میخ ...

خیلی عالیه ممنون عزیزم

کاش زودتر بفکر هیکل و باشگاه رفتن میوفتادم

۲سال کرونا به اندازه چندسال مارو از زندگی عقب انداخت

تو خونه هم میشه بدنسازی کار کرد با یوتیوب یا اپیکیشنا ؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

مگه مردی؟🙂 ولی من اون قسمتو دارم الان والا دوازده ساله دارم جون میکنم تا بدنم ورزشکاری باشه  ...

زیاد نمیخوام چیز شه یذره ک بزنه کافیه..ولی خوشبحالت شنا میری خیلی دوس دارم برم منتهی میترسم اباشون الوده باشه..برادرزاده معلممون سر همی گوشش عفونت کرد عقد بردنش اینور اونور اخرشم مرد

خیلی عالیه ممنون عزیزم کاش زودتر بفکر هیکل و باشگاه رفتن میوفتادم ۲سال کرونا به اندازه چندسال مارو ...

خواهش گلم اره بابا همینارو مرتب انجام بدی بدنت فرم میگیره باشگاه نیاز نداره مگ اینک بخوای با دستگاه کار کنی،الانم دیر نیس،فقد کش رو باس ع فروشگاه لوازم ورزشی بخری یا اگ تونستی یچی جایگزینش پیدا کن ک بتونی انجامش بدی

خواهش گلم اره بابا همینارو مرتب انجام بدی بدنت فرم میگیره باشگاه نیاز نداره مگ اینک بخوای با دستگاه ...

ممنون عزیزم

با دستگاه کار کردن  زودتر نتیجه میده؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم