2789
عنوان

گم کذدن طلا

198 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها یه لنگه گوشوارمو گم‌کردم خیلی کلافه و اعصابم خورد دعاهایی ک برای پیدا کردن طلا هم بود گفتم انجام دادم پیداش نکردم ولی هنوز😔

رفتم ارایشگاه جلوموهامو مش کردم اومدم خونه تو اینه هم نگا کردم ولی حواسم ب لنگ‌گوشوارم نبودش تا فردا شبش فهمیدم نیس انقدر ادم مشغله ذهنی داره حواس نمونده دیگ برامون بخدا.همسرمم دقت نکرده ببینه هست تو گوشم یان

خونه واحد روب روییمونم رفتم همون روز نمیدونم اونجا افتاده شاید اونام نیسن رفتن مسافرت .دیگ زیرو بم‌خونه رو گشتم بهم ریختم نیست ک نیست.

ارایشگرمم میگ ما فرداش شستیم اونجارو چیزی پیدانکردیم.

اگرم‌اونجا افتاده باشه کسی پیدا کرده شاید برش داشته دیگ🙁😨😰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو کیسه جاروبرقیو اول نگا کردم. نبودش پلاک زنجیر دخترمو پیدا کردم جاش

کی کشیدم نفهمیدم .اصلا

دست ب گم کردنم ردخور نداره اصلا 

از بس حواس پرتم.چنسال پیشم رفتیم شمال لا دوستای شوهرم.رفتیم‌ویلا طبقه بالا اتاق ما بود. حلقه نشونمو دراوردم لباسامم دراوردم برم دسشویی همرو گذاشتم روزمین 

هیچی فرداش موقع رفتن خاستم دستم کنم دیدم‌نیس کار یکی از اون زنا بود خدا خیرشون نده هنوز چشم موندع توشون نتونسم بخرمشون😔

زینو جان واقعا کیف پر طلاتو اوردن دادن بهت 

دمشون گرم 😑 من پوشک اموزشی خریدم بر دخترم با دارو د دفترچم از کالسکه افتاد اصلا پیداش نکردم‌گفتم شاید مغازه دار بزنه دفترچه ب این اسم گمشده تا ی هفته هرروز دیدم پیدا نشد ک نشد.طلا برگردونن ک خدایی یارو حروم حلال سرش میشده و گرنه کسی طلا پیدا کنه نمیارن پس بدن ک