من جدا میشم سلامت روانم رو ترجیح میدم به زندگب با یه آدم بددهن عصبی
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون باز خونه زندگی داری و مستقلی بری پیش خانواده ات هزار بار شرایطتت بدتر میشه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ناراحت نباش شوهره من هزار تومن خرج من و بچه ها نکرن از اول عید تا امروز ک سومه عیده 10میلیون خرج خانواده و داداششو کرده رفتیم بیرون امروز فقط دو تومن پول شام داد همه وایسادم نگاه کردن شوهره من پرید حساب کرد.
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
اره اکثر ادمای عصبی اینجورین زود جوش میارن بعد پشیمون میشن چه فایده داره اخه من که امروز تنهایی رفتم خرید همه با شوهراشون اومده بودن بعد شوهرم زنگ زد قربون صدقه ام رفت دو زار ارزش نداره
آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
چون بابام زن گرفته بعد مادرمو طلاق داده چون افسردم و میدونم برگردم تو اون خونه انگار دار ...
چی بگم اما سعی کن رو چیزایی که حساسه زوم نکنی نمیدونم تو چه شرایطی عصبی میشه ولی اگه میتونی بهانه دستش نده کتک یعنی در چه حدی مثلا هول میده یا ناجور؟ بچه میبینه تو روحیش اثر میذاره نباید بزنه بره دکتر ارام بخشی چیزی مصرف کنه
آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم