2777
2789

خسته ام داغونم حالم بده 

روز اول عید مثل تمام عید های دیگه صداشو برد بالا و دعوا راه انداخت که دوباره تا آخرین روز تعطیلات قهر باشیم و نتونیم جایی بریم

هنوز خونه مادر پدرش نرفتیم خونه مادر منم نیومد مامانم خیلی ازش ناراحته ولی امشب بخاطر اصرار های پسرم با بابام اومدن ولی این عوضی هیچ حرفی نمیزد هر چیزی ام براش آوردم گفت نمی‌خورم حتی یک چایی دستش زیر چونه ش قیافه گرفته بود به محض اینکه مامانم اینا رفتن رفت دوتا چایی برای خودش ریخت گفتم چی میشد همین چایی رو جلو اونا میخوردی جوابمو نداد

بچه ها شده مامانم اینا اومدن خونمون خودشو تو اتاق به خواب زده هرچقدر صداش میکردن نمیومد بیرون 

بخاطر همین رفتار هاش کل سال حتی یک مهمون هم نداریم با هیچکس رفت و آمد نمی‌کنیم تو فامیل کلی جوون هم سن خودمون هستن همگی با هم کوه و مسافرت و... میرن ما همش توخونه تو سکوت مطلق نشستیم بچه ها دعا کنید منو پسرم بمیریم ازین زندگی خلاص بشیم 

واااییی خدا صبرت بده

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادشم همش میگن این نخبه ست این تکه این فلانه در صورتیکه یک آدم کاملا عادیه بعد چون تو فامیل های خودشون سطحش بالاست و تو فامیل های من سطحش متوسطه اونقدر که حسوده از حسودی دوست نداره یک آدم موفق ببینه خسته شدم 

بمیری؟به این دنیا اومدی ک ارزوی مرگ کن؟چرا طلاق نمیگیری؟چرا یه زندگی جدید برای خودتو پسرت نمیسازی؟

زنده‌‌باد‌کورد«نژاد‌پرست‌نیستم‌ولی‌نژادم‌شایسته‌پرستشه» ‌دوست عزیز‌عقده‌هاتو‌اینجا‌سر‌ملت‌خالی‌نکن✌🏻اگه‌یه‌بحث‌پیش‌بیاد‌تا‌آخرش‌جوابتو‌میدم‌هیچ‌اهمیتی‌هم‌‌ ‌برام‌نداره‌تعلیق‌شم؛چیزی‌که‌زیاده‌سیمکارت😁

فقط من میفهمم چی میگی من از وقتی جدا شدم انگار تازه متولد شدم

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
چرا تو ایران مناسبتای شاد به جای شادی همش جنگ و دعواست آخه

چون همیشه یک نفر هست که اصلا چشم دیدن شادی بقیه رو نداره حسوده بدبخته بیچاره ست آفریده شده که گند بزنه به زندگی بقیه