2777
2789
عنوان

صورت پر جوش و چاله چوله و پر از لک

11737 بازدید | 122 پست

کسانی مشخصات بالا رو دارن 

چه کردین پوستتون خوب شد؟ روش طبیعی ببشتر مد نظرم هستش

لطفا بگین برای جای جوش چیکار کنم؟

عیدتونم مبارک 😊😊🤍❤️🤍

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بهترین راهش اینکه کبدت رو پاکسازی کنی ناشتا خاک شیر بخور  نیم ساعت بعدش صبحانه بخور 

بعد غذای چربو قندی آبلیمو بخور. مصرف چای رو کم کن.  پیاده روی و تحرکت رو بیشتر کن

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین راهش اینکه کبدت رو پاکسازی کنی ناشتا خاک شیر بخور  نیم ساعت بعدش صبحانه بخور  بعد ...

مرسی عزیزم 

کاسنی چطوره؟

خاکشیر بدون شکر دیگه؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
من همه کار کردم از لیزر و سابسیژن مزو دارو راکوتان حجامت پاکسازی کبد هر کوفت زهرماری بگی اما نتیجه ن ...

ای بابا 😥

اول از همه میسلار واتر بخر فوق العاده عالیه    صورتت رو همیشه با همین میسلار پاک کن 

برای جوش  شب ژل آداپالن بزن روی جوش      صبح هم کرم ترمیم کننده و روش آبرسان و مرطوب کننده بزن 

جای جوش کرم لایه بردار هفته ایی دو شب    و مابقی شبها کرم روشن کننده بزن 

چال و چوله هم درمان خانگی ندارن باید برید دکتر 

شما اگه جوش دارید اول باید برید جوشا رو درمان کنید  برای چال و چوله هم متاسفانه کرم ها خوب جوا ...

ببخشید لیزر چند جلسه کافیه ؟

اونقدر شدید نیست ولی خوب همچین جذابم نیست دیگه روی پیشونیم و گونه هام پره جای جوش ریز ریزه🤢

مرسی عزیزم  کاسنی چطوره؟ خاکشیر بدون شکر دیگه؟

اره بدون شکر حتما 

کاسنی خوبه اما برا من جواب نداد راستیتش خاک شیر جواب داد

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
اول از همه میسلار واتر بخر فوق العاده عالیه    صورتت رو همیشه با همین میسلار پاک کن  ...

مرسی عزیز لایه بردار چی خوبه؟