2777
2789
عنوان

صورت پر جوش و چاله چوله و پر از لک

| مشاهده متن کامل بحث + 11738 بازدید | 122 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک سال راکوتان مصرف کردم هیچ نتیجه ای هم نگرفتم تو این یک سال هم ایرانی مصرف کردم هم خارجی  ...

من العان دارم میخورم چند روزه 

هنوز حتی لبم خشک نشده...ولی تا جوش میزنم سریع روشون خشک میشه 

ولی خیلی از اقوام های ما خوردن جواب گرفتن

خیلی قیمتش پایینه در حد ۲۰_۳۰ تومن    

از داروخانه ها میشه تهیه کرد؟

خداوکیلی راضی هستی شما ازش؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
ببین آدم پول میده ماشالا هزینه زیبایی هم بالاس من دو سال پیش سه جلسه رو شیش تومن دادم ولی اون نتیجه ...

آره هزینه ها واقعا بالاس⁦🤦🏻‍♀️⁩

حالا بنظرتون کدوم روش یکم اثرش بیشتر بود؟

🌝✨

عزیزم الان دیگه همه چی درمان داره اگر آدم پیش دکتر کار درست و خوب بره پوست داغون هم بدون مشکل میشه نمیدونم چطور بعضی ها میگن ما همه کار کردیم جواب نگرفتیم

این کارا صبر و حوصله میخواد ولی قطعا جواب میده من پروسه درمان جوشم ۱ سال زمان برد ولی الان دیگه جوش نمی‌زنم شاید گاهی دو سه تا اونم اگر خیلی غذای چرب و تند و بخورم

پروسه درمان لک و اسکار هم حدود سه ماهه شروع کردم فقط با مزو حدود ۴۰ درصد جواب گرفتم ۵ یا ۶ جلسه دیگه ادامه داره که دکتر گفت حدود ۹۰ درصد بهبود داره بعدم فقط مراقبت داره

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
من العان دارم میخورم چند روزه  هنوز حتی لبم خشک نشده...ولی تا جوش میزنم سریع روشون خشک میشه&nb ...

می‌دونم منم هم دیدم جواب گرفتن هم دیدم نگرفتن 

عزیزم ایشالا شما جواب بگیری و از شرشون خلاص بشی ♥️

کرم روشن کننده چی باشع....استاتر صورتت از صورت من بدترع؟):

نه عزیزم صد رحمت به صورت شما من صورت پر جای جوشه 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند