2777
2789
عنوان

صورت پر جوش و چاله چوله و پر از لک

| مشاهده متن کامل بحث + 11738 بازدید | 122 پست
اره بدون شکر حتما  کاسنی خوبه اما برا من جواب نداد راستیتش خاک شیر جواب داد

متشکرم 

پس خاکشیر خالی 

برای پخت و پز روغن زیتون خوبه؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت راکوتان مصرف کردید؟

من یک سال راکوتان مصرف کردم هیچ نتیجه ای هم نگرفتم تو این یک سال هم ایرانی مصرف کردم هم خارجی 

تمام دوران مصرف قلب درد داشتم میزد به قلبم سمت چپ سینم به شدت درد می‌گرفت تو این یک سال کلا تو نوار قلب اکو بودم 

آخر قرصو قطع کردم از بین رفت خشکی شدید چشم و لبم داشتم 

اول از همه میسلار واتر بخر فوق العاده عالیه    صورتت رو همیشه با همین میسلار پاک کن  ...

بعد این آداپالن چند هست قیمتش؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

لک روی گونه دارم، ب دادم برسید 😔

دلم گرم خداوندیست ک با دستان من گندم برای یا کریم خانه می‌ریزد ((چ بخشنده خدای عاشقی دارم ک می‌خواند مرا با آنکه می‌داند گنه کارم)) ک میدانم بدون لطف او تنهای تنهایم 😔
من یک سال راکوتان مصرف کردم هیچ نتیجه ای هم نگرفتم تو این یک سال هم ایرانی مصرف کردم هم خارجی  ...

وای راکوتان اصلا خوب نیست من نمیدونم هدف از اختراع این چی بود😐

بچه ها بریم دکتر پوست حتما باید اون محل ک میخوایم لکاش بره رو نشون بدیم 

رون پامه

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 
متشکرم  پس خاکشیر خالی  برای پخت و پز روغن زیتون خوبه؟

خاک شیر رو بهتر از شب قبل تو آب خیس بخوره صبح که پاشدی تو آب ولرم مایل به گرم بریز بخور 

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...