2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اومد.رد طلاها رو زدن که ببینن حلقه تو خونه باغ دست کی بوده، فهمیدن شریکای نعیم طلاها رو برداشتن با زن صیغه ای عباس صوفیان فرار کردن رفتن مرز....رفتن سراغ زن عباس گفت لب مرز کیف طلاها رو ازمون گرفتن شریکا رو هم کشتن من فرار کردم....رفتن سراغ کسی که ردشون کرده اسمش تایماز بود..اون گفت اومدم ساکشون رو بگیرم زدن پسر خواهرمو کشتن و فرار کردن..زیر سر زنه ست همه چی....خلاصه که مشخص نشده هنوز یاتل....یه چیز دیگه هم اژنکه به احتمال نود درصد رضا و صدرا با هم داداش باشن...فامیل جفتشونم عبداللهی هستش.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

آخه میگن احتمالا نقشه ی مشکات بوده که دزد و پیدا کنه

نه خاکش کردن صدرا رفت سرخاکش مرده 

این قسمتم نعیم داستان گذشتشو تعریف کرده که با دوتا از دوستاش و عباس صوفیانی همون طلا فروشه که مرده دنبال زیر خاکی‌بودن اینا زمنی کندن عباس صوفیانی اومده زیرخاکیا رو در اورده و اینا رو دور زده بعدش عباس رو میزنن‌و‌ میمیره و دوستاش میرن تو طلافروشی عباس صوفیانی نعیم می‌بینه حالش بده میبرش بیمارستان ک‌اونجا میمیره و نعیم بخاطر دوستاش گردن میگیره می افته زندان دوستاشم طلای مغازه عباس صوفیانی رو می دزدن میرن مرز با زن ضیغه ای یکیشون بعدم طی یع حریانی اون دوتا دوستای نعیم‌میمیرن که نعیم هم تبرئه میشه از قتل و زندانی میشه 

ما آبادانیا   
اره اومد.رد طلاها رو زدن که ببینن حلقه تو خونه باغ دست کی بوده، فهمیدن شریکای نعیم طلاها رو برداشتن ...

واقعا؟؟ این صدرا و‌رضا رو نفهمیده بودم کشف جدیدی بود مرسی 👌🏻

ما آبادانیا   
واقعا؟؟ این صدرا و‌رضا رو نفهمیده بودم کشف جدیدی بود مرسی 👌🏻

فدات...اون هفته یه نفر همینجا گفت فامیلشون مشترکه......این قسمت زن رضا بهش گفت رابطه ت با صدرا خیلی خوبه..ازت حرف شنوی داره...همش احساس میکنم داداش کوچیکته...

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....