2777
2789
عنوان

تحصیلکرده ها بیان

590 بازدید | 39 پست

چند وقتیه از درس دور شدم 3 ماه تا کنکور وقت دارم و باید امسال قبول شم. خوب میخوندم نمیدونم چرا چند وقته این طور شدم. اصلا نمیتونم تمرکز کنم یه چیزی بگین نصیحت دعوا یا راهکار واسه ترک تنبلی. حتی چند باری گزارش کار الکی نوشتم ولی نمیخوام دیگه اینجوری ادامه بدم. میخوام عین ادم درس بخونم این چند ماه شر کنکور رو بکنم ولی اراده ام شده صفر. منی که تو  زندگی به هیچی جز درس فکر نمیکردم الان تو این یه ماه گذشته که حساس ترین دوران زندگی ام هس دارم روزا رو فقط به بطالت شب میکنم. صبح بلند میشم دلم میخواد بخوابم تا غروب. از رو تختم دوست ندارم پاشم. بییچاره بابام چقدر امید داره بهم. 

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسته شدی، یه مدت کوتاه دو هفته ای کلا بذار کنار درسو، بعد با انرژی شروع کن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
امسال عمومیا هست؟ اونا رو بخون با درس مهمترت مثلا اگه تجربی هستی زیست 

ن نیس

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
امسال عمومیا هست؟ اونا رو بخون با درس مهمترت مثلا اگه تجربی هستی زیست 

عمومی نیست

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 

به خاطر بهاره 

سعی کن هدفتو مدام به خودت یادآور بشی 

به این فکر کن که چرا این مسیر رو شروع کردی 

خیلیا تو این چندماه باقی مونده جا میزنن، پس اونایی که به تلاش شون ادامه میدن از بقیه جلو می افتند

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

عزیزم ببین راهی ک انتخاب گردی رو دوست داری یا ن..

اگر نداشتی فدای سرت

راهی برو ک میدونی میتونی و دوسش داری و حالت توش خوبه...هرچند ک خودمم ی چند وقتیه دلسردم و حس میکنم این حال و هوای روحی فعلا برای اکثریت هس

بهرحال

اگر این مسیریه ک دوست داری

بدون ی بار زندگی میکنی و این مسیر فقط ی بار ب عهده ی توعه

چجوری دوس داری از پسش بربیای؟ همونو انجام بده

خسته شدی، یه مدت کوتاه دو هفته ای کلا بذار کنار درسو، بعد با انرژی شروع کن.

این کارو کردم. ولی هرچی میگذره شروع کردن سخت تر میشه. سه ماهه دیگه شرش کنده میشه باید یه جوری بخونم این سه ماهو

بلافاصله بیا سر کتاب با خودت عهد ببند تا دوساعت نشده پا نمیشی

بعد برو بیست دقیقه استراحت دوباره برگرد دوساعت بشین

باید منظم باشی و به هیچ وجه نظمتو بهم نزنی

مهمون اومد

خونه اتیش گرفت

مامانت صداکرد

به هیچ وجه پا نشو

و الان دگ وقت کم داری روزی سه بار به کمال گراییت لعنت بفرست چون فقط مانع پیشرفت میشه

نمیدونم تو چنین شرایطی بودی یا نه 

اما هیچوقت این حرف ها رو به یه کنکوری نزن

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...