2777
2789
جدی یا شوخی می کنید؟

من چند وقت پیش سرما خوردم علائمم اول گلودرد،بعدش گلوم خیلی چرکی بود صدام گرفته بود تا یک ماه گرفتگی صدا و چرکی بود گلون

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی یا شوخی می کنید؟

جدی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
وای بمیرم واسه بچم چی کشید آخر آنتی بیوتیک دادم تا قطع شد تبش

آره بس که عفونی بود

منم بهش تزریقی زدم 

کلا آب شده

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم
علائمتون چیه ؟  من از دیروز گلو دردم و ابریزش و یکم سرفه و یکم خستگی  این همونه؟  ...

آره لعنتی

همه سوال می کنن که

یه نفر بیاد بگه خوب شده یا نه

انگار خوب شدنی نیست

هشت روزه گرفتم.... همسرهم مبتلا کردم... دوبارم رفتم دکتر... هنورم درگیرم متاسفانه... انگار که بهبودی نداره این مریضی هر روز بدتر میشی.... 

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
ک سرفه و اینا داری؟اگ اینه ک ما قبل عید گرفتیم همون حدود دو‌هفته میگن بازه زمانیشه اما من هنوز سرفه ...

وای خیلی لعنتی‌های

خوب نمیشه انگار

بچه بزرگترم از دو هفته بیشتره هنوز گلو درد داره

ما یه هفته ست

با گلو درد شروع میشه چند روز بعد تب و لرز و بدن درد بعد آروم تر میشه ولی خلط و سرفه و گرفتگی بینی ...

وای اره منو بچم یک ماهه مریض شدیم خوب شد ولی سرفه و خلط ولمون نمیکنه بچم که هنوزم آبریزش بینی داره نمیدونم چکار کنم ۸ ماهشه انگار میره دوباره برمیگرده

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
وای خیلی لعنتی‌های خوب نمیشه انگار بچه بزرگترم از دو هفته بیشتره هنوز گلو درد داره ما یه هفته ست

اره متاسفانه 

حتما داروهای دکتر رو مصرف کنید خیلی بهتر میشید

دقت کنید ک بازم مراعات کنید نگید ما گرفتیم دیگ نمیگیرم

بابای من دو بار پشت هم گرفت 

چه علائمی دارید؟

من که اول بدن درد وحشتناک بعدم گلو درد وحشتناک یه شب لرز داشتم الانم بعد از یک ماه سرفه میکنم گلوم خلط دارم بعضی وقتا گلوم هنوز درد میگیره

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
چقدر طول کشید واسه شما عزیزم؟

والا میگم  چند روز قبل عید گرفتم و دکتر رفتم کلی سرم آمپول و دارو نوشت.تازه دیشب سرفه میزنم و خلط دارم  قبلش نداشتم فقط بدنم درد داشت وگلوم  سوزش داشت

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com