2777
2789
آخی عزیزم الههههههههی با بارداری خیلی سخته از خدا میخوام کمکت کنه ولی دعاتم خیلی گیراست الان تو ...

چشم دعا میکنم

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خدا سلامتی بده بهتون

اهل گیلانی ؟

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم
نه عزیز چطور؟

چون نوشتی کاسپین 

گفتم شاید برا اون طرفی

سلام عزیزم از صحبتای شما توی تاپیک پربازدید اون آقا خوشم اومد. لینک یکی از تاپیکامو براتون میزارم. د ...

درود دوست بزرگوار

نظر لطفتونه

چشم می خونم

ولی چون یکم طولانیه فرصت بهم بدید

و این که من زیاد سایت نمیام

و البته امیدوارم که بتونم کمکی کنم