2777
2789
عنوان

لپ داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای صورتتو میخوای ژل بزنی؟

کلا یه ذره سر گونه هام بیاد بالاتر و زاویه فک

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

گلم اصلا نیاز ب تزریق ژل ندارین فقط زاویه سازی کنید اون غبغبه رو ساکشن کنید 

یعنی میگی سر گونه هامو نزنم؟یه ذره تپل تر نشون داده بشه

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

کلا یه ذره سر گونه هام بیاد بالاتر و زاویه فک

ببین واقعا قشنگی هم گونه هات هم پوستت فقط اون غبغبو درس کن اگرم انجام بدی قشنگتر میشی ولی واقعا نیازی نداری یه نیم سیسی به لب بالام بزنی خوش فرم‌تر میشه

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
یعنی میگی سر گونه هامو نزنم؟یه ذره تپل تر نشون داده بشه

ن جانم همین الان هم خیلی لپ داری ،لپت هم برجسته هست  خوشگلی طمع نکن ، از این بیشتر سنت زیاد نشون میده و بادکنکی میشی 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
ببین واقعا قشنگی هم گونه هات هم پوستت فقط اون غبغبو درس کن اگرم انجام بدی قشنگتر میشی ولی واقعا نیاز ...

مرسی قشنگم غبغبه کاش میزد به گونه هام بیشتر😏رفته اون پایین جمع شده 

اگه نیاز نباشه خب انجام نمیدم ولی درست میگین یه ذره م واسه لبم ژل نیازه

ن جانم همین الان هم خیلی لپ داری ،لپت هم برجسته هست  خوشگلی طمع نکن ، از این بیشتر سنت زیاد نشو ...

مرسی از نظرت عزیزم پس انجام ندم بهتره😘