2777
2789
عنوان

کی باید زنگ بزنه سال نو‌ رو تبریک بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 34 پست

ینی توقع داشتی برادرشوهرت زنگ بزنه به تو تبریک عید بگه؟  پرتوقعی که  

حساس نباش بابا حالا یه بار تو بزرگی کن به خانم اون زنگ بزن تبریک بگو چی میشه مگه

ما شلوغن خانواده شوهرم بیشتر پیام میدیم تبریک میگیم بعدهم میریم همو میبینیم

جاری بزرگم اول بهم پیام تبریک فرستاد

یکی از خواهرای همسرم هم که سنش کلی بیشتر از منه شوهرم هم ازش کوچیکتره اون به شوهرم زنگ زد تبریک گفت به منم گفت

منم گفتم ممنون ازمابود زنگ بزنیم گفت چه فرقی داره

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
خصلت مرده پرستی شون جالبه تا کسی بمیره سریعا تماس می گیرن اما برای شادی و عید و … نه  البته من ...

عزیزم احترامت میزارن مرده پرستی چیه ازشما هس که به برادر شوهر تبریک بگی نمیخوای هم نگو ولی توقعت به جا نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم خوابید صبح عید من به مادرشوهرم زنگ زدم دیگه بیدارکه شد همیطور زنگ نزده بود برادرشوهرم که بزرگتره زنگ زد مامانش هم حرف زد تبریک گفت چقددددد سخت میگیرین

ینی توقع داشتی برادرشوهرت زنگ بزنه به تو تبریک عید بگه؟   پرتوقعی که     حساس نباش ...

من که سالی یه بار بیشتر نمی بینمشون کارشون ندارم زنگ هم نمیرنم هر کسی باید احترام خودش رو حفظ کنه. یه پیامک که چیزی نیست که به روی خودشون نمیارن برای منم مهم نیست. من به بزرگترهای خودم احترام گذاشتم تماس و پیام هام رو دادم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
من که سالی یه بار بیشتر نمی بینمشون کارشون ندارم زنگ هم نمیرنم هر کسی باید احترام خودش رو حفظ کنه. ی ...

خب برادرشوهرتم که گفتی ازت بزرگتره  

خب بی خیال عزیزم تو که نمبینیشون درگیر خودت نکن نه زنگ بزن نه پیام راحت باش والا بیکاری