2777
2789
عنوان

کی باید زنگ بزنه سال نو‌ رو تبریک بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 34 پست
نه ما مسافتی دور هستیم عید ها همدیگر رو نمی بینیم شاید سالی دوبار همدیگر رو ببینیم

ما ترتیب سنی مون مثل شماست

ولی حضوری همو می بینیم

نمیدونم چی بگم

فعلا که با تریک نگفتنتون به هم رابطه تون خوبه

همینو ادامه بدید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کوچکتر به بزرگتر تبریک عید میگه اول حالا هر نسبتی که باشه بحث احترامیه این مدلیه تو فک و فامیل ما دور وری هامون تا الان اینجور بوده حای عید دیدنی هامونم اول کوچکترها میرن بعد بزرگترها میان 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادر شوهر نازنین و مهربان من حدود بیست سال از من بزرگتره با موی سفید و عروس و داماد ،  در تمام ...

چه عالی قند تو‌دلم اب شد، از این ادمها بیش باد

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
تو هم زنگ بزن برادرشوهرت تبریک بگو دیگه بازنش صحبت نکن....

همیشه خانمش ور دلش هست می گه گوشی با خانمم هم صحبت کن و من دوست ندارم 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
کوچکتر به بزرگتر تبریک عید میگه اول حالا هر نسبتی که باشه بحث احترامیه این مدلیه تو فک و فامیل ما دو ...

ما هم همین سلسله مراتب رو رعایت می کنیم 

🥴زن عمو و عموم زنگ میزنن ب مامان بابام حتی مامانمم ی جا دیگه باشه یدونم به اون زنگ میزنن حرف میزنن🥴حتی یکی از زن عمو هام طلاق گرفته ولی اونم زنگ میزنه😂😐

اینم میگذره سخت نگیر:)
چه عالی قند تو‌دلم اب شد، از این ادمها بیش باد

آمین ، راستش منم به عمرم انسانی به اندازه ی ایشون پر از مهر و محبت ندیدم. که حتی بارها بخاطر یک استکان چای که جلوش بذاری قدردانی و تشکر کنه و همیشه و همیشه نقاط قوّت و مثبت منو با صدای بلند چه تلفنی چه در حضور همسرم و تمام فامیل بزبون بیاره و حتی بابت محبتی که من به شخص دیگه ای میکنم ، ایشون تقدیر و تشکر کنه🥲 انشاالله از اینطور انسانها توی زندگی همه ی ما و بچه های ما وجود داشته باشن چون خیلی باعث دلگرمی و انرژی مثبت هستن🌹🙏

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
ما هم همین سلسله مراتب رو رعایت می کنیم 

غیر این کرم داره هر کی رفتار میکنه 

احترام مگه چیه یه عده تعجب  میگنن وای مگه اول و دوم گفتن داره وای مگه زنگ زدن وووو داره سالی یه باره یه احترام ساده زورشون میاد بزارن برن پی کارشون اتفاقا همون مناسبت هست مشخص میشه کی ارزش میزاره کی نمیزاره ادم از اطرافیانش که ارتباط داره توقع داره اگه نه که خب مگه شما از ادم تو خیابون توقع احترام داری نداری دیگه این دوتا هم فرقی نمیکنن باهم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
آمین ، راستش منم به عمرم انسانی به اندازه ی ایشون پر از مهر و محبت ندیدم. که حتی بارها بخاطر یک استک ...

همسرم تقریبا مثل برادرشوهر شما هستند به همه نقاط مثبتشون رو می گه و محبت می کنه و من خودم خیلی این اخلاق رو‌می پسندم 

همسرم تقریبا مثل برادرشوهر شما هستند به همه نقاط مثبتشون رو می گه و محبت می کنه و من خودم خیلی این ا ...

احسنت به ایشون و احسنت بشما که این حسن رفتار رو در همسرت میبینی و تشویق میکنی، زندگیتون مستدام و پر از شادی انشاالله😊👍🙏🌹

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
غیر این کرم داره هر کی رفتار میکنه  احترام مگه چیه یه عده تعجب  میگنن وای مگه اول و& ...

خصلت مرده پرستی شون جالبه تا کسی بمیره سریعا تماس می گیرن اما برای شادی و عید و … نه 

البته من از جاری توقعی ندارم از خود برادرشوهر انتظار دارم البته جاریم به شوهر من که شش سال ازش بزرگتره هم تبریک نمی گه

احسنت به ایشون و احسنت بشما که این حسن رفتار رو در همسرت میبینی و تشویق میکنی، زندگیتون مستدام و پر ...

متشکرم 💕