2777
2789

برادر شوهرم از شوهرم کوچیکتره و جاریم هم از من کوچیکتره 

من از برادرشوهرم کوچیکترم

معمولا عیدها شوهرم سرکار هست و برادرشوهرم رنگ میزنه به شوهرم و سال نو‌ رو تبریک می گه! دیگه نه خودش نه خانمش به من زنگ نمیرنن.

حالا هر دوشون اگر کسی از اقوامم فوت کنه سریعا برای عرض تسلیت زنگ میزنن ولی واسه تبریک سال نو این مدلی هستن!؟ 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر سختش کردین

جاریت به همسرت هم تبریک میگه تلفنی ؟

حضوری همو ببینید تبریک بگید خب 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چقدر سختش کردین جاریت به همسرت هم تبریک میگه تلفنی ؟ حضوری همو ببینید تبریک بگید خب 😐

نه

ما مسافتی دور هستیم عید ها همدیگر رو نمی بینیم شاید سالی دوبار همدیگر رو ببینیم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

خودم به هرکس از خودم بزرگتر باشه زنگ میزنم ویا اگر اقوام دورتر باشن پیام میدم

برادر شوهر نازنین و مهربان من حدود بیست سال از من بزرگتره با موی سفید و عروس و داماد ،  در تمام مناسبتها  بمن تلفن میکنه و وقتی هم کاری داشته باشه یا وقت نکرده باشه زنگ بزنه و من زنگ میزنم و تبریک میگم مناسبتی رو،  بدون استثنا همیشه میگه زن داداش جان  لطف کردی وظیفه ی من بود که زنگ بزنم بشما، خدا رو شکر که برادرم با شما ازدواج کرده و اینقدر توی زندگیش آرامش داره، باعث افتخار مایی زن داداشه مهربون 🥲 و کُلّی حرفه خوب و دلگرم کننده و مثبت دیگه🌹

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
من از زنگ زدن متنفرم بازدید حضوری بهتره

نمی بینیم همو کیلومترها دوربم